úterý 8. srpna 2017

Gril na kýtu půjčovna

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Půjčte si gril a uspořádejte kulinářskou akci s přáteli. Najděte si půjčovny a zapůjčovatele v Česku nebo na Slovensku.


Vše je natřeno ohnivzdornou barvou.

Po otevření dvířek je zde. Perfektní party je spojená s vůní grilovaného masa. Grilování - půjčovna grilů na steaky.


Půjčujeme grily na steaky včetně lávových kamenů a prodáváme samotné pečící kameny které výborně doplní Váš stávající gril a rozšíří možnosti Vašeho grilování. Nějaký ten gril má na zahradě nebo terase téměř každý. Nejčastěji jsou to kotlové grily na dřevěné uhlí. Pokud si ale chcete ugrilovat něco většího, kýtu , nebo menší sele, s kotlovým grilem nepochodíte.


Ale můžete si pořídit speciální gril s topeništěm vzadu a elektromotorem na váhu až kg.

Jsme dlouholetí prodejci zahradního nábytku a grilů na kýty a kuřata. V naší půjčovně na Vás čeká druhů grilů, na kterých si můžete ugrilovat kýtu , kuřata, krůtu, ale i sele nebo jen. Máme pouze tuzemské, čerstvé potraviny.


To je zákla který z našich produktů dělá jedinečný chuťový zážitek. Velice skladný, po rozložení se vejde do malého auta. Motor do 25kg zvládne i dvě kýty naráz.


Středočeský kraj 2Kč den. Příprava grilu na grilování. Vepřovou kýtu není rozhodně dobré grilovat nad otevřeným ohněm. Gril na sele, jehně nebo ký.


Dejte si na čas a počkejte na žhnoucí dřevěné uhlí. Maso na něm lépe propečete a bude mít i lepší chuť. Počítejte s tím, že kýtu můžete grilovat i kolem hodin. Grily půjčujeme na základě nájemní smlouvy, ve které specifikujeme dobu pronájmu, typ půjčovaného zařízení, cenu půjčovného, výši kauce aj.


Půjčovna grilů - půjčení grilu na CELÝ víkend - od pátku do pondělí. Rezervace nejlépe telefonicky na tel.

Skvělý a vyzkoušený gril na sele, kýtu a jehně TYP GPORK u Vás doma nebo na gastro akci. Půjčíme kompletní sestavu s motorem 220V. Nevyvážené maso motoru. Na větší grily Vám zapůjčíme přívěsný vozík. Cena pronájmu grilu se stanovuje v závislosti na objemu Vaší zakázky.


V případě zájmu Vám také můžeme zajistit grily na seleta nebo kýtu dle Vašich požadavků. V - zatížení do kg - gril na kuřata a kýtu s motorem MG - zatížení do kg. Informace k motorku: součástí grilu je grilovací motorek, který je na 12V.


Tento motorek je převodovaný a utáhne kg bez vyvážení a 1kg s vyvážením, jako zdroj k motorku jde použít autonabíječka, autobaterie nebo usměrněné trafo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky