čtvrtek 17. srpna 2017

Westernová uzdečka s otěžemi

Bezudidlová uzdečka vyrobena z kvalitní kůže s měkce podloženou čelenkou a nátylníkem. Možnost individuálního nastavení tlaku. Křížové řemínky jsou z kulatého nylonu. Kvalitní a komfortní westernová uzdečka.


Uzdečka se dodává včetně otěží. Vyrobená z dvojité kůže.

Zdobení na čelence a lícnicích v podobě spirály a kontrastním prošitím. Zapínání jištěno tkaničkami z kůže. Známý prodává věci, co mu zbyly po koních.


Otěže použité jen párkrát. Zpět do seznamu zboží Next product. Najdete u nás stylové zdobené uzdečky, které můžete dokonce sladit s poprsákem, jednoduché hladké kožené uzdečky, uzdečky na jedno ucho i bezudidlové (sidepull) westernové uzdečky.


Rovná čelenka s barevnými kamínky, lineární podhrdelník, lehce vypolstrované, poniklované železné zapínání. Krásná westernová kožená uzdečka zdobená stříbrnými ornamenty a kulatou kůží.

Včetně celokožených otěží délky 220cm. Westernová kožená uzdečka Pfiff, černá s uzly. Možné dokompletovat s otěžemi , poprsníkem a zadním podbřišníkem. Záruka a garance samozřejmostí.


Kč 7Kč bez DPH 8Kč 7Kč bez DPH Zvolit variantu. Ručně vyrobená westernová uzdečka , nováanepoužitá, kožená. BARVU STAČÍ OZNAČIT V POZNÁMCE.


Barvy: 1) hnědá floral, 2) hnědá basket, 3) tmavě hnědá – Havana basket, 4) černá floral, 5) černá basket. Prodáváno včetně kožených otěží o délce cca 2cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Momentálně aktualizujeme náš obchod a zanedlouho budeme zpět. Komplet uzdečky s dělenými otěžemi zdobený ražbou a oplétáním surovou kůží - velmi kvalitní kůže - čelenka na uzel - bílé prošívání - čelenka, lícnice a otěže zdobeny opletem surovou kůží - délka otěží: cob cca 1. Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Jednoduchá westernová uzdečka s čelenkou do V zdobená vzorem flowers (květiny), kompletní s otěžemi.


Velikost univerzální, nastavitelné lícnice.

Barva černá (viz. foto), tm. HKM Shetty uzdečka , černá. Velice kvalitní, krásně zpracovaná uzdečka s čelenkou do tvaru písmene V. Kožená westernová uzdečka s otěžemi.


Součástí dodávky je podbradní řemínek. Decentní a vkusné sdobení basket motivem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky