pondělí 14. srpna 2017

Mandlová mouka pečení

Mandle jsou zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Je přirozeně bezlepková a kromě pečení můžete vyzkoušet i výrobu domácího mandlového mléka. Vhodná při Low Carb (LCHF) stravování! Rádi čarujete ve své kuchyni?


V tom případě vás jistě zaujme mandlová mouka kg – přísada, se kterou budou vaše zákusky a cukroví ještě lahodnější!

Zdravé recepty, lehké, dietní a přitom výborné. Nikdy nebylo snazší jíst dobře a být při tom fit. Stačí si vybrat z vyzkoušených receptů. Běžná mouka není low carb friendly.


K pečení se používá mouka mandlová , případně kokosová. Na slané krekry se hodí přidat lněnou mouku, na zahušťování je fajn špetka mletého psyllia. Pečení z mandlové mouky recepty, které budete milovat.

Další slevy mouky na Kupi. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Navíc jsou zdrojem spousty. Je chutnou a zdravou alternativou k pšeničné mouce i k. Použití mandlové mouky: – do slaného i sladkého pečiva – jako součást bezlepkového pečení – k zahušťování polévek a omáček – k výrobě mandlového mléka. Mele se z mandlí, a to buď se slupkou nebo bez.


Se slupkou má lepší výživové hodnoty. Lze s ní nahradit částečně pšeničnou mouku. Pšeničná mouka totiž neobsahuje vůbec nic co by našemu tělu prospívalo, nenajdeme v ní vlákninu, minerály, tuky a ani vitamíny. Kdežto v jiných moukách ano.


Nechci zde nikoho nabádat, aby vysadil mouku a stravoval se podle mých zása je to moje volba, chci vás jen inspirovat a ukázat, že lze péct i bez klasické mouky. Značka: Natural Jihlava. Celozrnná mouka pšeničná speciál 1kg.


Mandlový koláč v sobě ukrývá pouze mandlovou. Momentálně nedostupné Klasická mouka je často vnímán. Pokud netrpíte alergií na ořechy, tato jemně sladká mandlová mouka dodává pokrmům bílkoviny, vlákninu, ale zejména vitamin E.

Smíchejte ji jako jednu čtvrtinu s jinými bezlepkovými moukami a pusťte se do pečení koláčů či zákusků s neodolatelnou chutí. Madlenky se podobají českým pracnám, ale jsou chuťově jemnější, vláčnější a nadýchanější. Vyzkoušejte tento recept s lahodným výsledkem. GMO mouce a začněme péct zdravější cestou. Kvalitní kokosová, mandlová , špaldová i pohanková mouka vhodná k pečení , zahušťování, smažení nebo vaření.


Vyberte si z naší nabídky kvalitní mouku a pečte v tom s námi. Kokosová mouka a mandlová mouka – obě jsou silné v obsahu bílkovin, ale mají různé chování při vaření nebo pečení. Je vhodná pro jedince s vysokou hladinou cholesterolu, protože má snižující účinek. Na co je ideální: Na sušenky, koláče, pečivo a obalování mas.


Do těsta přidejte vejce. Z této zdraví prospěšné příměsi si můžete připravit všechny možné druhy pečiva, jako např. Bezlepková mouka se hodí i na vaření, snadno z ní vytvoříte knedlíky, omáčky a další chutné pokrmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky