středa 2. srpna 2017

Mačeta gerber

Anyways check it out and before anyone asks. I used it this spring in the woods cutting brush on the paths we have to walk to get to the hunting blind. Velká mačeta pro těžkou práci v terénu či na zahradě, na výpravě či v odlehlém lese.


Dlouhá, výborně vyvážená čepel s ochrannou vrstvou je vyrobena z vy. Konstrukce čepele je full tang - čepel mačety je vyrobená z jednoho kusu oceli. Díky větší hmotnosti na špičce mačety má lepší. Je neocenitelným pomocníkem pro přežití v nehostinném prostředí.


Navíc k mačetě dostanete parádní tvrzené nylonové pouzdro. Madlo mačety je pogumované a má speciální texturu, aby se minimalizovalo klouzání z rukou, tzv. Ponúka tak to isté, len v kratšom prevedení. Rezilo mačete je izdelano iz visokokakovostnega karbonskega jekla, ki je ostro nabrušeno, tako bo delo z mačeto potekalo z veliko manj napora.


Mačeta gerber

Ena stran rezila je gladka, druga pa nazobčana. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Poslední možnost nákupu -. Nabízí výbornou neklouzavou rukojeť a hladkou i zubatou čepel. Ponúkame veľký sortiment tejto značky, veľa rôznych modelov nožov, mačet aj doplnkov. Gerber Gator mačeta v etuiju dolžine cm.


Vďaka tomu, že ju dôverujú aj oni, môžete sa. Využívané profesionálmi. Nikdy nebyla použita k řezání nebo sekání nebo k jiným věcem ke kterým je určená. Má jen malinký škrábanec u špičky.


Mačeta gerber

Jinak je naprosto v pořádku. Vďaka väčšej hmotnosti na špičke mačety má lepší švih. K Mačete je dodávané nylonové púzdro.


Univerzálne mačety a sekery využijú či chatári, stavbári a nezabúdneme aj na stolárov. Mnohé z nich sú zakúpiteľné s púzdrom, ktoré isto oceníš. Mačeta Gator Bolo Full-tang konštrukcia. Nož za preživetje po vzoru avanturista Bear Gryllsa ima veliko funkcij, zato je idealen za skavte.


Tanek in lahek zložljiv nož, kompakten Ergonomski teksturiran gumijasti oprijem - povečuje udobje in zmanjša drsenjeLock Back - zaklepi so varno nameščeni in povečujejo varnost med zapiranjem Survival - Pocket Guide. Vďaka dlhej rovnej, zároveň však dobre vyváženej čepeli, sa s ňou seká ľahko, bez vynaloženia veľkej námahy. Black Gator grip handles. Bolo by dobré mať vždy so sebou nôž a pár praktických nástrojov.


Dříve se považovalo za luxus mít doma mačetu. Dnes však u nás při ceně od 32-Kč může mít tuto krásku doma každý! Ultimate, Crucial, MP1. Full range of hunting and survival. All with year warranty.


Mačeta gerber

Wide range of bushcraft axes. Free Shipping Available. Dvostransko, jekleno (visokokarbonsko) rezilo je na eni strani ostro in fino, na drugi strani pa grobo nazobčano.


Nástroj ako je mačeta má široké spektrum využitia. Jej ťažká čepeľ urobí krátky proces s vetvami, kríkmi a popínavými rastlinami vo vašej ceste. Môžete ju tiež využiť pri stavbe.


V reálném životě stejně jako v boji o přežití nepotřebujete vždy extra velký nástroj. Fast shipping, order now!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky