úterý 1. srpna 2017

Kovový sud 200 l bazar

Popis: Sud kovový 2l (na dešťovou vodu). Prodám kovové sudy, po domluvě i více kusů. Dům a zahrada - 200l sud bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Inzerát byl odebran z oblíbených. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Sudy jsou vhodné pro přepravu a skladování kapalných látek.


Ražení na víku sudu vyznačuje schválení pro přepravu dle mezinárodních přepravních předpisů IMDG-code, RI ADR.

Projděte si inzeráty sud kovovy 200l na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Plastový sud , l Plastové sudy vhodné pro sklad sypkých materiálů,potravin atd. Nádoby jsou vybaveny sklopnými madly.


Odnímatelné víko je upevněné kovovým pákovým uzávěrem. Kovové sudy se zátkami ve dně nebo v plášti jsou vhodné pro skladování kapalných látek. Kovové sudy s odnímacím víkem jsou vhodné pro skladování sypkých, pastovitých a tuhých.


Dom a záhrada - Plechovy sud bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Nakupujte online na Kwesto. Kovové sudy - Široká nabídka kovových sudů vyrobených z kvalitního ocelového plechu. Možnost dopravy po dohodě, tel.

Ostatní - 200l sud bazar. Stroje - Sudy 200l bazar. Zvířata - Sud 200l inzerce. Povrchová úprava - pozink. Plnící otvor - 2x ve víku Hl.


Sud je vyroben z ocelového plechu, plášť je svařen a zpevněn lisovanými výztuhami. Na predaj masívny pojazdný stojan na 2litrový sud. Predávam to čo vidíte na obrázku.


Volajte alebo píšte mi na mail nie som vždy na telefóne. Odpovedám obratom všetkým, skontrolujte si SPAM. Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky