úterý 1. srpna 2017

Smeg sporák

Vášeň pro vaření si zaslouží vynikající sporák v harmonické kombinaci praktičnosti a stylu. Inspirovaný uměním vaření největších světových kuchařů, Smeg vyvinul originální designové ikony, kde styl a elegance jdou ruku v ruce s vysokým výkonem, snadným ovládáním a minimální spotřebou. Rozsáhlý sortiment elektrických sporáků Smeg zahrnuje konvekční trouby, s generaci teplo vhorní a dolní základně současně, horkovzdušné trouby s ventilátorem pro vaření různých druhů pokrmů na různých úrovních bez mixu příchutí a zápachů a multifunkční trouby- ideální pro vaření velkého množství potravin, které vyžadují intenzivní vaření. Značka Smeg pochopila, že pokud se střetne architektura a umění, vznikne nádherný a nadčasový předmět.


Tyto znalosti umožňují společnosti navázat úzké pracovní vztahy s nejuznávanějšími světovými architekty jako je Guido Canali a vytvořit domácí spotřebiče, které dokonalezačleňují Smeg filozofii – technologie se stylem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Aesthetic design combined with innovative technology in unique items – more than just simple appliances they are decorative items.


A wide range of excellent solutions to meet everyday cooking, extraction, food storage and washing needs. Vždy evokující, že jde o standardního nositele Made in Italy kvality a designu, který je známý po celém světě pro svou kombinaci umění a funkčnosti. The award winning Smeg stand mixer has become a style icon in its own right, beautifully crafted with a die-cast aluminium body and superb ergonomic design. W direct drive motor with planetary action. Smeg International – the official English website for Smeg products worldwide.


Horký vzduch Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry. Find great deals on eBay for smeg and smeg fridge freezer. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Musí být můj sporák Smeg správně instalován, aby fungoval správně? Shop Everything you Need on eBay!


Jsou sporáky Smeg vybaveny s grilovací sadou? Je normální, že ventilátor trouby běží i po vypnutí? Popálím se po kontaktu dvířek, pokud je trouba zapnutá? Jaké prostředky mám použít pro dodatečné čištění sporáku?


Přidejte páru pro nejkřupavější výsledky Kromě všech standardních funkcí je tento sporák SteamBake vybaven funkcí PlusSteam, která přidá na začátku procesu pečení páru. Pečení v páře uchová těsto na povrchu vlhké, čímž se vytvoří zlatavá a chutná kůrka, zatímco jeho střed zůstává měkký a vl. Sporák SMEG CO68GMAv dizajne, ktorý Vás očarí, s kapacitou rúry litrov, s ôsmymi funkciami, s elektrickým grilom, so štyrmi plynovými horákmi s automatickým zapaľovaním. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Ak hľadáte inzeráty zo sekcie na predaj Smeg , ste tu správne! Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás! Podajte zadarmo inzerát do kategórie sporáky Smeg a zabezpečte si rýchly predaj. A, Gril Sporák SMEG CO68GMPv atraktívnom dizajne, s kapacitou rúry litrov, s deviatimi funkciami, s elektrickým grilom, so štyrmi plynovými horákmi s automatickým zapaľovaním. Hodnotenie produktu:.


Sporák Smeg Smeg CO68CMPs objemem litrů je volně stojící, má sklokeramickou varnou desku a elektrickou multifunkční troubu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky