pátek 23. června 2017

Vlněná kostkovaná deka

Proto je vlna tak nedocenitelným materiálem pro venkovní využití. Vlněné deky mnoha velikostí a barev nakoupíte výhodně právě u nás. Vyberte si deky z ovčí vlny podle Vašich představ. K objednávkám dárky zdarma!


Kostkovaná vlněná deka Rodopa XVI. Rodopa je poctivá vlněná deka pocházející přímo ze srdce Balkánského poloostrova. Tyto deky jsou ceněné pro svojí hřejivost a kvalitu. Barevná varianta je kombinací pastelových odstínů světle šedé a m. Deka Ruta je vyrobena čistě z ovčí vlny.


Vlna se čistí mechanicky, při této výrobě se nepoužívají chemikálije. Deka může obsahovat stopy organického materiálu, což je důkazem, že se při čištění surové vlny nepoužívá kyselina sírová. Jedná se o skvělý tip na dárek.


RODOPA KOSTKOVANÁ , vlněná deka. Z naší nabídky vám určitě udělají radost vlněné, bavlněné a lněné deky Lapuan Kankurit, Marimekko a Iittala s nadčasovými motivy v pravém severském stylu. Foxford Woollen Mills patří mezi poslední fungující vlněné mlýny v Irsku.


V dnešní době po četných modernizacích se fabrika může pyšnit širokým sortimentem (vlněné deky, šály, povlečení, ručníky), který v sobě zahrnuje starou tradici, zároveň se však nebojí přizpůsobit novým trendům. Deky jsou nedocenitelné, když jdete do letního kina nebo na piknik. Vlněná deka Metsikkö 130x18 skořicově-bílá Lapuan Kankurit. Ke sledování televize prostě deky také patří.


Nejen když očekáváte návštěvu se dají deky využít i jako přehoz přes sedačku nebo přes postel. Je dobré si uvědomit, že saháte po produktech nejvyšší kvality, které téměř nemají konkurenci. Je to poctivá vlněná deka , kterou všestranně využívají nejen bulharští horalé.


Woolen blankets and carpets. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Každý den stovky novinek v nabídce. Vlněná merino deka Art Deco multi je stylovou hřejivou přikrývkou v retro stýlu, za jejímž designem stojí ilustrátorka Ulla Gustavsson. Deka působí velmi hravě a svěže, protože právě designérka je velkou zastánkyni odlišných vzorů a barevných kombinací.


Přírodní vlněné vlákno chrání, léčí, hřeje a udržuje dobré zdraví. Ta nejlepší vlna - to nejlepší zpracování. Jak už je známo, vlna hřeje i když je mokrá a má výborné. Má profylakticko-léčebné účinky.


Nedráždí pokožku a jemně masírují nervová zakončení na těle. Jelikož právě bytový textil dokáže v mžiku zútulnit celý prostor, připravili jsme pro Vás dokonalé kousky, které zkrášlí vaši ložnici, obývací pokoj nebo vás zahřejí při večerním posezení na terase. Deky a plédy v různých vzorech a velikostech naleznete ZDE Veškeré deky a plédy jsou vyrobeny ze 1 vlny. Deka je oboustranná a velmi příjemná na dotek.


Hodí se jako přehoz na postel. Pikniková deka ve vzoru klasické skotské kostky je ideální pro posezení v trávě, v lese, v parku nebo zkrátka kdekoli, kde si nechcete sedat na holou zem. Hledáte vhodný a užitečný doplněk? Zkuste deky z naší nabídky.


Deky mají mnoho možností použití, ať už jako rychlý přehoz na postel nebo křeslo. Nebo ji můžete použít pro rychlé přikrytí jen tak při čtení, k tv nebo na terasu při posezení s přáteli. Tartanová deka je v kombinaci barev šedé, béžové a hnědé s bílými proužky. Detail produktu Do obchodu.


Kč HAY Pléd Mega Dot 2x 26. Deka flísová kostkovaná (180x2cm) - šedá. Nezvažovali jsme spuštění e-shopu jinde než na Shoptetu. Jednoduchost startu je neuvěřitelná.


Naše rozhodnutí bylo správné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky