čtvrtek 8. června 2017

Edding lakový popisovač

Používá se pro silně krycí značení všech materiálů, jako např. Lakový popisovač s kulatým hrotem, který píše na všechny povrchy vhodný zejména na kov a sklo plast a dřevo. Jez přísad toluenu a xylenu. Vodě odolný a rychleschnoucí. Speciální popisovač s permanentním lakovým inkoustem, odolným vůči vodě, na světle nebledne.


Edding lakový popisovač

Kulaté tělo v barvě náplně, tenká stopa pro precizní značení. Priemyselný popisovač s hliníkovým obalom a vysoko permanentným. Zvláště vhodný pro tmavé a průhledné materiály. Bílou barvu doporučuje společnost Lufthansa Technik.


Tok inkoustu je řízen ventilem, a proto je před prvním použitím potřeba popisovač protřepat, sejmout víčko a lehkým pumpováním umožnit inkoustu stéci do hrotu. Je světlo stálý, odolává UV záření. Tělo popisovače je z hliníku. Nearomatický pigmentový atrament bez prísad toluénu- xylénu rýchlo schne a vytvára úplne krycí lakovaný povrch, vhodný aj pre tmavé a priehľadné povrchy. Kancelárske potreby - internetový veľkoobchod s garanciou dodať kancelárske potreby ako kancelársky nábytok, kancelársky papier, kancelárska technika, občerstvenie a drogéria zajtra alebo zadarmo až do vašej kancelárie po celej SR!


Edding lakový popisovač

Zvlášť vhodný na tmavé a priehľadné materiály. Hrot okrúhly, šírka stopy 1-mm. Zkuste ozdobit svoje pohlednice, narozeninová přání, balicí papír nebo deníky, popisovč funguje i na křídový papír, keramiku, sklo i plast. Guľaté telo vo farbe náplne. Plnený permanentným atramentom so slabým zápachom, bez obsahu toluénu a xylénu.


Vynikajúca krycia schopnosť na spôsob laku. Je zvláště vhodný pro tmavé a průhledné materiály. Proud tuše lze regulovat pomocí ventilku. Mají velmi vysokou odolnost vůči oděru na téměř každém povrchu. Vysoká stálosť na svetle, nezmazateľnosť.


Edding lakový popisovač

Naše cena 44Kč (1EUR) skladem. Obsahuje tuši bez přísady toluenu a xylenu. Použití na silně krycí značení všech materiálů, jako např. Také pro tmavé a transparentní materiály a zvlášt hladké povrchy, jako je např. Pigmentová tuš bez zápachu a přídavku toulenu.


Vyberte si u nás z nepřeberného množství fixů a popisovačů. Najdete zde akrylové popisovače, akvarelové fixy, čiré popisovače pro techniku blendování, fixy na fotografie, speciální barevné značkovače, gelové rollery, zářivá pera, inkoustová pera na kreslení, křídové popisovače, lakové popisovače, metalické fixy, permanentní popisovače. Edding majú vynikajúcu priľnavosť tiež na. Naša cena 2EUR (63Kč) skladom. Permanentní lakový popisovač na všechny povrchy, nerozmazává se po zaschnutí.


Edding lakový popisovač

Fixa má kulatý hrot velikosti 1-mm. Skvělý na acetát, kov, sklo, plast a dřevo. Trvanlivá tuš kryjící jako lak. Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky