pondělí 26. června 2017

Je bubble tea zdravý

Free Shipping Available. Looking For Great Deals? New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.

Save Money with eBay Deals. Bublinkový či také perlivý čaj, anglicky bubble tea , se stal nesmírně populárním po celém světě a oblíbily si jej především mladší generace. Tento nápoj však pochází z Tchaj-wanu a obsahuje velmi zvláštní kuličky. Víte, z čeho jsou tyto kuličky vyrobeny? A je pro nás tento „čaj“ zdraví přínosným?


Bubble Tea je v ČR poměrně novou záležitostí. Masově se rozšířilo až v posledních letech a prodává se na mnoho místech, od stánků na ulici či v obchodních domech. Jedná se o nápoj, složený z černého či zeleného čaje, kuliček s příchutí, případně tapiokových kuliček a dále sirupů s příchutí.


Největším prodejcem těchto čajů s kuličkami a sirupy je.

BUBBLE TEA Základem je originální, kvalitní černý nebo zelený čaj, dále se do čaje dodávají dle typu nápoje chutě: led. Hlavně mladí Češi začínají objevovat chuť nápoje bubble tea. Jeho základem je zelený nebo černý čaj a součástí může být několik druhů kuliček na dochucení. Obliba osvěžujícího čajového nápoje původem z Tchaj-wanu, kde v osmdesátých letech 20.


USA a Kanadu také do Evropy, populární je nyní zejména v Německu. A jak si jej vyrobit doma? Vyrábí se smícháním mléka s čajem, ovocným sirupem a cukrem. Oblíbený je právě ten, do něhož se přidávají želé kuličky s různou příchutí.


Máš chuť na bubble tea ? Chceš si osladit život? Pokud jsi na všechny otázky odpověděl ano, neváhej a objednej si OXO bubble tea až domů. Pokud objednáš od hodiny večer do hodiny dopoledne máš dopravu ZDARMA. Ve skutečnosti je to prostě čaj s mlékem, cukrem a sirupem. Jediné nebezpečí je , že je zpravidla dost sladký a kalorický a jeho časté pití může podporovat obezitu a zubní kaz, případně některé osoby mohou být alergické na některé příchutě.


To je první krok výroby. Dále se prášek zpracovává do vhodné formy, jako jsou mouka, vločky nebo jakési tapiokové perly. Tyto perly jsou nejběžnější formou. Nápoj vznikl na Tchaj-wanu a říká se mu také perlivý či bublinkový čaj.


Existuje zkrátka velké množství variant a chutí.

Je nápoj zdravý nebo ne? Dalším krokem je také doslazování bubble tea čajů Sugavidou, 1 čistým nektarem z palmy Borassus flabellifer, který je bohatý na vitamín B12. Jako první v Česku uvedeme i jeden super zdravý čaj s nyní velmi populárním tekutým chlorofylem,“ doplnil Švadlenka.


V zime zase jeho teplý variant príjemne zahreje. Niekedy je nápoj vyrobený z čerstvého ovocia, mlieka a drveného ľadu, čím vznikne zdravý mliečny kokteil. Baza napitka je obično crni ili zeleni čaj kojima se dodaju voćni sokovi, mlijeko i kuhane tapioka perlice koje imaju strukturu sličnu gumenim.


OXO BUBBLE TEA je vymazlený čajový nápoj, který nabízí nepřeberné množství chutí!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky