pátek 16. června 2017

Ruční lis na pet láhve ecopress

Navíc je vhodný například na plechovky od pití. S rostoucími nároky na ekologii a životní úroveň proto lis na pet lahve ECOPRESS nachází uplatnění ve stále širší oblasti běžného života, školách, domácnostech, firmách, u nápojových automatů atd. Použití lisu na pet lahve je snadné: 1. Instalace se provádí na pevnou svislou základnu (zeď, desku, ocelovou konstrukci).


Součástí balení jsou vruty s hmoždinkami pro instalaci ke zděné základně.

Kovové prvky jsou provedeny z. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Precizní po všech stránkách Konstrukce lisu je velice odolná a konstrukční je zpracování je vskutku precizní. Pomocí důsledné deformace je tak možno docílit podstatné úspory logistických nákladů na tyto procesy.


Novinka Náš tip Skladem. Doporučené Nejdražší Nejlevnější.

S lisem ECOPRESS to zvládnete bez fyzické a časové námahy. Vývrtky a otvárače na fľaše) Hodnotenie produktu:. Vyrobeno z odolného plastu, opatřeno protiskluzovou úpravou. Díky své jednoduché obsluze a preciznímu slisování pet lahví dokáže ušetřit místo při skladování již použitých pet lahví. Nezanedbatelné je i ekologické hledisko.


PET láhve , uchycení na zeď. Důmyslný pákový mechanismus umožňuje lisování plastových lahví bez námahy. Většina lidí po spotřebování nápoje plastové lahve sešlapává, někdo je skládá a opravdu málokdo je schopen je stlačit přímo v rukou.


Tento lis dokáže lahev jednoduše stlačit na pětinu. Umožňuje efektní lisování plastových lahví. Lze aplikovat na jakoukoliv pevnou stěnu, vruty a hmoždinky jsou součástí balení.


Personalizaci a cílenou reklamu si. Ecopress - lis na plastové lahve Popis produktu. Jednoduché a silově nenáročné stlačení plastové lahve na pětinu původní velikosti. Lis je připraven k použití po jeho namontování na pevnou stěnu.


Ke špičkovému českému výrobku dostanete nyní ekologický prací gel zdarma.

Ve srovnání například s tímto lisem na PET a plechovky stojí téměř polovinu. Press V poslední době se nejen u zahraničních sousedů, ale také u nás klade důraz na recyklaci a třídění odpadů, což je určitě správně. Ruční lis na deformaci plastových láhví zajišťuje úsporu místa v nádobě na skladování plastového odpadu. Upevňuje se na svislou pevnou podložku, součástí jsou také hmoždinky k upevnění. Ocelová konstrukce je lakovaná stříbrnou práškovou barvou, plastové části jsou z pevné plastové hmoty černé barvy.


Lahve na mléko Lahve na víno. Bojujete s plastovým odpadem? Hromadí se vám doma plastové lahve. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky