pátek 23. června 2017

Pila na maso a kosti

Pohon zajišťuje výkonný, ventilovaný 4-pólový asynchronní motor chráněný těsnící ole. Elektrický řeznický nůž na kosti má tyto par. Pila pásová stolní na řezání masa s kostí SE200.


Celonerezové robustní provedení pro snadné čistění tlakovou vodou. Nerezová vodící kola s dvojitým vedením s automatickým řízením napínání pásu. Bezpečnostní brzda k zastavení pásu do s.

Hlavní vypínač s bezpečnostním STOP. Využijte dopravu zdarma na měsíce a slevu na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma.


Prvotřídní ručně plněné konzervy pro kočky. Konzervy obsahují krůtí maso bez kosti. Ručná pílka na kosti PUMA KF040.


Vysoce kvalitní zpracování od tradičního českého výrobce Pilana, zal.

Pila je velice chválená u našich zákazníků, řezání kostí a masa s ní jde rychle a snadno. Pila se dobře čistí a je nenáročná na údržbu. Pila FKje vyrobena kompletně z nerez oceli. Její zpracování zaručuje nejvyšší kvalitu.


Dělení a porcování zmrazených i čerstvých. Pilka řeznická na kosti a maso G 148H. Certifikace Doprava Kontaktní údaje OSTROH, spol. MAINCA Tyto výkonné pásové pily jsou ideální pro velká řeznictví s vysokými nároky na výkon a kvalitu, dobře se uplatní i ve masozpracovatelských a bouracích provozech.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nepostradatelný pomocník při vyvržení kusu, ideální na zámek i hrudní kost!


Díky kompatním rozměrům a ochranému pouzdru se vejde do každého loveckého batohu, nebo lze připnout na pásek. Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Pila na kosti , průměr kotouče cm.


SKLADOM, odoslanie do h. Napíšte nám, radi Vám poradíme.

Súhlasím so spracovaním osobných údajov. Nabízím novou elektrickou pilu na kosti , která je vyrobena z nerezové oceli. Protiskluzové nohy zajišťují maximální stabilitu při provozu.


Profesjonální pila na kosti - pro použití v gastro provozech kuchyní restaurací a jídelen. Není určená pro výrobny a zpracovatele masa pro větší provoz. Podobné fráze na Sleviste. Vyberajte z 4inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Pílky na kosti a na mäso. Sekáček na maso je určen k opracovávání a porcování masa.


V našej ponuke nenájdete iba ručné pílky, ale aj mäsiarske pásové elektrické pílky na kosti a na mäso. Oproti nožům je přizpůsobený k sekání masa a kostí - jeho celková konstrukce je výrazně těžší, což umožňuje vyvinutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky