úterý 13. června 2017

Pračka se nerozjede

Filtr a hadice vyčištěny a pořád nic. A vězte, že zrovna v tomto případě je jedno, kolik stála nebo od jaké je značky. Důvodů, proč vám může vytéci pračka , je hned několik.


Zaprvé může jít o klasiku, se kterou se opraváři setkávají – těsnící guma dvířek je uvolněná, poškozená. V tomto případě ji stačí vyměnit, což není. Dobrý den, mám dotaz k výše uvedené pračce. E- spotřebič se neplní sprá. Po stisknutí STARTu se program nerozjede.


Může se tedy stát, že tuto „pračko-sušičku“ naplníte, vyperete, a po vyprání musíte část prádla vyndat a nadvakrát sušit. To není nejvhodnější využití vašeho času. Tak se skuste podívat třeba to bude ono.


Pračka totiž naráz zpracuje víc prádla, než potom zvládne sušička. Některý z rádců uváděl v pračce nainstalované kurvítko v podobě čipu na elektrodesce, který počítal počet zapnutí pračky, potom už se pračka nespustila. Pračka s nedostatečným odstředěním by se vám tak ve výsledku prodražila na provozních nákladech.


No za let bych se nedivil kdyby odešly uhlíky jestli pračka vydává divné zvuky tak to bude těma uhlíkama nám to pračka taky dělala po osmi letech myslím teda tak nám taky zničeho nic přestala ždímat a pak už přestala jet uplně a opravář nám řekl že to jsou uhlíky. Nedá se ovšem počítat s tím, že ze sušičky (v našem případě pračky se sušičkou) vytáhnete prádlo vždy zcela nepomačkané. K vysokému počtu otáček se někdy váže i méně příjemný faktor, a to mačkání prádla.


Dle popisu závady se dá opravdu usuzovat na řídící jednotku. Zda se to vyplatí záleží na více aspektech - pořizovací ceně, opotřebování, kolik jste už dali do oprav. Vás to může stát klidně dva tři tisíce, ale to spekulujeme. Technologie ProStream zakončuje praní párou, čímž zamezí mačkání prádla.


Svědčí o tom ostatně i cena, která se běžně pohybuje kolem tisíc korun. KOmix funkce promíchá prací. VÍTĚZ Pračka Samsung WW90M649OPM zaujme především náročnější uživatele. Pekelná babetta 210-nerozjede se trustJawa.


Na druhou stranu jde o model, který se těší mimořádně vysokému hodnocení v testech praček – a i přes vyšší cenu patří k velmi prodávaným. Příčina-Vůle v hřídeli, tím pádem se pohybovala do boků a vyskakovalo hnací kolo. Unsubscribe from trustJawa? Samostatný spotřebič vs. Nejčastějším důvodem pro tuto volbu je nedostatek.


Hodně lidí se neví rady, zda si koupit samostatné spotřebiče zvlášť, nebo jenom jeden, který kombinuje pračku a sušičku dohromady. Existuje celá řada důvodů, proč by pračka se sušičkou měla být pro vás výhodná. Dřív to bylo tak, že po zapnutí se na pár vteřin rozjel naplno větrák na GPU, pak se otáčky snížily a PC normálně naběhl.


Zdravím, najednou se mi nerozjel počítač a netuším čím to je. Pak se auto jakoby odpíchlo a jelo a už to neudělalo. Blikala mi na palubce kontrolka oranžově motor.


Když jsem to měl již rozebraný,tak jsem vyndal založení baterii aby se restartoval bios ,ale ani to nepomohlo! Jestli to má dedikovanou GK, tak se prostě usmahla, jestli jen Intel UH tak nejspíš povolila deska pod APU (nicméně hrát na Intel UHD by muselo být pěkné sebemrskačtví, tedy jestli neholduje hrám ze začátku století), či obecně odešlo něco na desce (napájení atp.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky