čtvrtek 22. června 2017

Dárkové balení slivovice

Vyberte si dárková balení značek jako jsou například Ballantine´s, Hennessy, Johnnie Walker, Tullamore Dew a další. V našem e-shopu nabízíme dárková balení všech luxusních značek. Vyberte svému příteli to nejlepší, co na našem webu nabízíme.


Dárková balení vychází cenově výhodně a navíc mají styl. Alkohol - dárkové balení , dárková slivovice.

Veškeré pálenkové speciály odebíráme od společnosti DETESK s. Na vyžádání Vám samozřejmě doložíme doklady o původu lihovin dle šarže. Limitované edice a dárkové balení Limitované edice ovocných destilátů představují vrchol našeho řemeslného umění. Dárkové balení , Sudličkova pálenice – SUDLIČKA. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že vzhledem k situaci šíření nákazy koronavirem nebude možné od 17.


Vám zboží můžeme odeslat přes společnost Toptrans). Tradiční slivovice , medová Bohemia Honey a oblíbená hruškovice jsou připraveny jako hezký dárek pro milovníky kvalitního pití. Vybraný sortiment našich produktů jsme zabalili do dárkového balení vhodného k jakékoliv příležitosti.

Jde o ideální dárek pro muže, ženy, babičky, dědečky a nebo jednoduše pro každou blízkou osobu, které si vážíte a nechcete ji odbýt propisku. Darujte svým známým, přátelům, alkohol v originálním balení. Originální dárkové balení slivovice pro milovníky motorek Harley. Obsahují alkoholický nápoj Vašeho výběru a dárek v podobě originálních sklenic, ve kterých se nejen vybraný produkt bude skvěle vyjímat, ale také výtečně chutnat. Co může být pro chlapa lepší, než vybít si trochu té energie na dřevěné bedně, ve které na něj čekají různá překvapení?


Naše dárkové bedny pro muže jsou vždy vybaveny také páčidlem, se kterým musíte vynaložit určitou práci, abyste dosáhli svého. Ale ty zvuky a pocity při rozlamování dřevěné skříňky. Balení obsahuje miniatury odrůd Hanita, Čačanská lepotica a Gabrovská. Tato stránka používá cookies.


Dobrá slivovice pumpa je krásný dárkový set od českých sklářů a celá je doručována v dřevěné dárkové kazetě. Ovoce ze sadů Českého ráje je základem těchto pálenek Dobrá slivovice. Základem tohoto destilátu je klasická bílá slivovice , která podléhá zrání za specifických podmínek a získává tím zcela nové rysy, které byste u slivovice nečekali. Prodejna ve Vsetíně je až do odvolání uzavřena. Vizovická slivovice set x l. Každá je originál, a dává Vám možnost poznat rozmanitost slivovice v téměř všech jejích podobách.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Krakonoš Horský Likér 5l Soudek Apicor. Slivovice Jehlan s kohoutkem 5l R. Siphon 2l Valašská Trnkovice. Vám dokáže nabídnout způsoby, jak obdarovat Vaše blízké nebo obchodní partnery. Jednodušší způsob je si vybrat z naší stálé nabídky dárkových balení či obalů a nebo je možné balení připravit na míru. Vám zabezpečit vlastními silami nebo u výrobce vlastní etiketu, štítek nebo gravírování na láhev.


Chcete si ušetřit práci? Podívejte se na naši širokou nabídku luxusních dárkových balení , mini setů, ale i sběratelských produktů. Prozkoumejte naše nápadité dárky, které rozzáří každý chlapský úsměv.


Specializujeme se na originální dárky pro muže, pivní dárky, vtipné dárky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky