čtvrtek 22. června 2017

Demižon praha

Výroba a prodej oplétaných demižonů. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Praha - Horní Počernice.

V obecném smyslu může slovo demižon označovat každou velkou skleněnou nádobu, která má baňatý tvar a úzké hrdlo. Barevné provedení je pouze orientační a na prodejně se může lišit. Trubička kvasná sklo cm. Do objemu litrů má demižon ucho jedno, od objemu litrů má ještě druhé pomocné ucho. Demižon l sklo v plastovém koši.


Nabízíme také demižony a láhve opletené přírodním materiálem - pedigem nebo proutím. Z tohoto materiálu je vyplétané i dno.

Opleteme i starší demižony dle přání zákazníka. Vzhledem k velkému zájmu o opletené zboží se doba doručení může prodloužit až na 14dnů. Objednávky řešíme individuálně. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Bezpečný a výhodný nákup.


Zázemí silné a stabilní společnosti Dlouholetá tradice Nejvýhodně. Původní slovácký demižon , který se po zániku skláren v Dubňanech ztratil ze světa a byl nahrazen nehezkými a nekvalitními demižony dováženými z Itálie. V malé rodinné sklárně ve Strání jsme zajistili.


Kamenné prodejny nejen pro vinaře. Zákazníkům doporučujeme navštívit naši novou moderní prodejnu v Rakvicích ale také i dlouholetou prodejnu v Klentnici. Ručně opletený demižon od Karla Bláhy je určený k uchovávání domácí pálenky nebo vína. Každý kus je originál a barva na obrázku je pouze orientační. Praktické ucho usnadní přenášení a gumové opletení chrání sklo před poškozením.


Kulinář doporučuje demižon jako praktický dárek pro vašeho tatínka. Má baňatý tvar a úzké hrdlo.

Z důvodů ochrany a pohodlnější manipulace je opletený. Je odolný proti poškození a je s ním snazší manipulace. Barva: světle hnědá s tamvě hnědou a béžovou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kvalitní domácí potřeby, koření a kuchyňské náčiní Od Kulináře. Máme let zkušeností.


Prodám demižon - objem litrů za Kč. Doprava zdarma od 9Kč. Druhý demižon - objem litrů za 1Kč. Oba dohromady za 2Kč. Vhodné na uskladnění vody, vína, moštu, slivovice apod.


Zátky na demižony daruji. Podívejte se na moje další nabídky. Dům a zahrada - Demizony bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Rozměry: objem l, pr. Objemové odpovídá cca litrům.


Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a také sami sebe :o) Sdílet tento inze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky