středa 7. června 2017

Plynový vařič dvouplotýnkový bazar

Plynový vařič dvouplotýnkový - ohřívač propanbutan. Inzerát byl odebran z oblíbených. Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční. Při osobním odběru předvedu.


Možno poslat při platbě. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám plynový dvouplotýnkový vařič Pálavan. Prodáme dvouplotýnkový vařič a troubu LUXELL.


Ideální do malých kuchyní a víkendových chatek, kanceláří. Dvouplotýnkový vařič plynulé nastavení teploty pečení od 80C až do 3stupňů C. L příslušenství: dva pečící plechy, jeden rošt, extra vnitřní plášt (Fe-Al),kt. Dvouvařič plynový Propan Butan rezervace.

Jedná se o dvouplotýnkový vařič , který využívá plynovou PB lahev ke svému provozu. Komunikace pouze po telefonu. Posílám jako balík na poštu. Starý retro turistický dvouplotýnkový vařič s kufrem-plně funkční.


Na SMS a e-mail nereaguji. Osobní odběr nebo pošlu dle ceníku České pošty. Pro pohodlné a rychlé použití slouží piezoelektrické zapalování a regulace průtoku plynu, pro přesné nastavení velikosti plam. Platí do vymazání inzerátu.


Skladem 5Kč bez DPH. Kempingový, cestovní, plynový gril na PB kartuše. Vybírejte z inzerátů. Elektro - Dvouplotynkovy vařič bazar.


KEMPINGOVÝ VAŘIČ na plynové kartuše Přenosný vařič ideální pro kempování, pro rybáře, řidiče kamiónů, na zahradu atp. Vařič má piezoelektrické zapalování, není nutno používat zápalky. Pouze osobní odběr, v případě zvolení přepravní společnosti bude odeslán pouze vařič bez pb lahve.


Litr vody uvaří během minut. MSR Pocket Rocket plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný.

Nabízím k prodeji praktický dvouplotýnkový vařič známého výrobce eta. Praktický služebník na chatu, chalupu, koleje i kamkoliv jinam. Použitý, ale stále dobře použitelný. NA dobírku neposílám, pouze po platbě vařiče včet. Vyberte si z pestré nabídky kategorie vařiče bazar.


Včetně kufříkového obalu. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje. Vařič Campingaz, turistický plynový vařič BASE CAMP Varič Campingaz - popis: Jednoduchý dvouplotýnkový vařič s víkem, které slouží jako závětří a chrání vařič během transportu.


Dva oddělené výkonné ho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky