pátek 30. června 2017

Těsnící kartáč pod dveře

Vyřešte problém těsnění pod vraty a dveřmi. V naší nabídce naleznete interiérové dveřní kartáče s možnostmi uchycení z boku či zespod dveří. Zamezí proudění vzduchu pod dveřmi. Kód TSK Hmotnost Kg Dostupnost.


Dejte stop průvanu, hluku, prachu a tepelným ztrátám pod vraty a dveřmi. Vratové kartáče prodáváme v délce po jednom metru.

V nabídce máme i hliníkové vodící lišty, do kterých těsnící kartáče vrat jen zasuvete. Cais BDtěsnící kartáč pro utěsnění dveří a závěsných posuvných vrat. Lišty pro upevnění těsnícího kartáče naleznete v souvisejícím zboží, níže pod produktem. Rozměry kartáče pro těsnění dveří a vrat. Nabízíme kartáče o šířce štětin 2 3 a mm.


Dveřní a okenní těsnění koupit o objednat u OBI. Nemůžu na to vůbec přijít. Vyrábíme plochá průmyslová těsnění, automobilová těsnění, těsnicí prvky, hliníkové a.

Výroba těsnění pod hlavy válců na všechny typy vozidel. Těsnění pod dveře ,okna. Lišta těsnící – kartáč pod dveře 1mx37mm provedení: transparentní.


Samolepicí provedení, jednoduchá a rychlá montáž. Tato samolepicí kartáčová lišta efektivně chrání dveře i okna proti průvanu a je vhodná i do místností s kobercem s vysokým vlasem. Jednoduchá monžáž zahrnuje odříznutí plastové montážní.


Jak utěsnit okna a dveře - lišty, pěny a tmely. Dodatečným utěsněním oken, vstupních a balkonových dveří můžeme ve velké míře nežádoucí úniky tepla odstranit. Vysoce kvalitní nylonové štětiny zaručují dokonalé těsnění. Kartáč IBS 31mm KÓD: 3Kč s DPH.


Provozovatel webu ČESKÝ SERVIS OKEN A DVEŘÍ, s. Onpira Průhledná těsnící lišta pod dveře. Délku pásky lze přizpůsobit délce dveří - ustříhnutím. Páska je vyrobena z gumy a je ohebná. Na trhu narazíte na kartáčové těsnění pod dveře v různém provedení.


Obvykle je kartáč pod dveře vyroben z hliníkového profilu, v dolní části jsou pak ukotveny štětiny z polyamidu, žíně či fíbru. Předem si rozmyslete, jakým způsobem chcete dveřní.

Dveřní podlahové těsnění v gumovém a kartáčovém provedení v několika barvách. E-shop a expedice není omezena. Objednávky zaplacené kartou (nebo dobírkou) a uskutečněné do 11:expedujeme ihned. NOVÉ STRIBO: nosná hliníková lišta je bez předvrtaných otvorů, umožňuje vysunutí a výměnu kartáče.


Katráče jsou s černým polypropylenovým vlasem. Lištu lze zkracovat, kartáč je flexibilní i pro menší mezeru (namontuje se nad okraj dveří). ARlišta pro těsnící kartáče na dveře a vrata.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky