úterý 13. června 2017

Bezchlorová úprava vody v bazénu

S příchodem letního období se stává velmi aktuálním tématem úprava vody v bazénu. Máte i vy bazén a nejste si jist, zda je kvalita vody v něm v pořádku? Slaná úprava vody Moře ve vašem bazénu. Jaké tajemství se ukrývá za křišťálově čistou vodou tropických rájů? Nyní i vy můžete s její pomocí proměnit svůj bazén v exotickou lagunu s trvale průzračnou vodní hladinou.


Ačkoliv jsou všechny chlorové přípravky účinné a naprosto nezávadné, je pro část majitelů bazénů pro ošetřování vody zajímavější bazénová chemie bez chloru.

A protože bezchlorová úprava vody je rovněž spolehlivá, zařadili jsme i tyto přípravky do naší nabídky. Bezchlorová chemie je vhodná i pro dětské. V poslední době je stále znatelnější odklon od tradiční (i když stále rozšířené) úpravy bazénové vody pomocí chlorové bazénové chemie a jsou ve velké míře využívány bezchlorové úpravy vody v bazénu. Vyzkoušejte Perixid OXA.


Jak pro ruční tak pro dávkování v chemických automatech. Produkt pouze k osobnímu vyzvednutí. Při osobním odběru objednávky bude před zaplacením požadován občanský průkaz osoby vyzvedávající zboží.


Voda bez chlóru je jednoznačně zdraví prospěšnější a pro mnoho bazénů také provozně přijatelnější. Do vody v bazénu se dostává spousta nečistot, jako jsou zbytky opalovacích krémů, trávy, utonulý hmyz atd.

Aby voda v bazénu zůstávala čistá a nezávadná, je třeba ji pravidelně dezinfikovat a chránit před bakteriemi a řasami. O úpravě vody v bazénu a bazénové chemii se napsalo již mnoho. Přinášíme Vám přehled v jednoduchých pěti krocích. K dosažení čisté vody v bazénu stačí dodržovat pět základních pravidel, jež lze vyjádřit pěti slovními spojeními: Péče o bazén a čištění bazénu , to je dodržování správné hladiny pH, pravidelná dezinfekce, vločkování, filtrování a pravidelné čištění vany. Voda v bazénu by měla být mírně slaná cca 3-4g na litr.


Dodáváme: bazénová chemická automatika, dávkovací stanice, bezchlorová úprava vody , systém slané vody , iontová dezinfekce, bazénová chemie, slaná voda v bazénu. Mezi majiteli větších bazénů roste zájem o bezchlorovou úpravy vody pomocí salinátorů, UV lamp. Zezelenal vám bazén, a přestože jste do něj nalili už litry bazénové chemie, stále nic nefunguje? Našli jsme účinné a jednoduché řešení a to pomocí oxidu chloričitého. STup úpravy bazénové vody bezchlórová bazénová chemie Guaa jeurčena všem, kteří hledají alternativu ke chlórové dezinfekci.


Guaa plnohodnotně a dlouhodobě zabezpečí vodu v bazénu proti vzniku řas a množení mikroorganismů. Rádi byste upravovali vodu v bazénu bez chloru. V dnešní době je i toto možné. Na výběr máte hned několik možností a technologií na úpravu vody bez chloru.


Bezchlórové tablety pre úpravu vody v bazénoch a vírivkách. Bez zápachu a podráždenia. Dlhoročné skúsenosti a poradenstvo.


Tyto stanice jsou vybaveny digitálním displejem, na kterém se zobrazují aktuálně velmi přesné naměřené hodnoty a teplota vody , odpadne Vám tedy nepřesné ruční měření pomocí papírkových, kapičkových a tabletových testerů a následná úprava různými granuláty.

Dávkovací automatika pro úpravu vody v bazénu , měří a dávkuje potřebné množství chemie, tak aby byla voda v bazénu stále čistá a zdravotně. Dezinfekce vody se provádí též prostřednictvím UV sterilizátoru a ionizeru. Pokud se chceme po celou sezónu koupat v krásně čisté vodě bez řas, bakterií a dalších nečistot, je důležité věnovat pozornost její úpravě. Základními procesy při úpravě vody jsou oxidace a desinfekce, které lze zajistit několika způsoby.


Upravit vodu ve vířivce či bazénu můžete buď agresivními prostředky, které jsou na bázi chloru, bromu. My jsme dali přednost bezchlorové chemii, protože je šetrná nejen k našemu zdraví, ale také k životnímu. Základní úpravu vody v bazénu nebo whirlpoolu lze klasickou chemií od osvědčených zahraničních dodavatelů.


Chemické automatiky, solničky, UVC, chemie. Například španělská CTX nebo německá Chemoform a Dinotec, rakouská Arcana. Laguna - ionizátor vody. Ionizátor vody v bazénu je bezchlorová úprava vody , elektrolytický systém využívající uvolňování iontů mědi a stříbra, čímž nahrazuje nutnost složitě ošetřovat bazén proti nežádoucím bakteriím a řasám.


Tento systém ušetří 75– potřebných chemikálií k ošetřování bazénové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky