pátek 16. června 2017

Dětské zubní kartáčky elektrické test

Elektrické zubní kartáčky mohou nahradit klasické zubní kartáčky. Výhodou je především fakt, že u klasických zubních kartáčků je nutné znát správnou techniku čištění pro opravdu efektivní výsledek, elektrické kartáčky díky kmitům štětin čistí zuby prakticky za vás. Při každodenním čistění zubů můžeme využívat běžné, ale i elektrické kartáčky. My jsme si do hledáčku testování dali druhé jmenované. Nejprve jsme se při zkouškách zaměřili na účinnost čistění, tedy jak jsou kartáčky schopné čistit a odstraňovat zubní plak.


Testující dobrovolníci hodnotili také. Odborníci na zubní péči ale upozorňují, že oscilační kartáčky nejsou nejšetrnější k dásním, a tak je těm, kteří je mají přecitlivělé, příliš doporučit nelze. Naopak sonické kartáčky se hodí i pro tyto lidi, jejich hlavice se totiž nijak nepohybuje a mechanický pohyb je nahrazen rychlou vibrací bez nutnosti vyvíjet zvýšený tlak. Některé přístroje vydrží déle, jiné zase méně, nicméně obecně se jedná o týdenní až třítýdenní výdrž , která vychází z předpokladu dvou čištění denně po dobu dvou minut.


Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Dětské elektrické zubní kartáčky disponují režimem jemného čištění, čili jsou citlivé k vyvíjejícímu se chrupu. Zuby čistí rychle, jemně a spolehlivě. Do srovnání jsme zařadili celkem elektrických kartáčků, kde jsme zkoumali zejména typ mechanismu čištění zubů a jejich výkonnost.


Dětské zubní kartáčky elektrické test

Porovnali jsme značky 7x Philips, 4x Oral-B, 1x Xiaomi a nejlépe dopadly Philips a Oral-B. Hledáte levný elektrické zubní kartáčky ? Jasnou volbou je Oral B Pro 7D16. UX CrossAction, který vaše přání splní. Díky nízké hmotnosti a jednoduchosti se jedná o elektrický zubní kartáček pro děti.


Náročnějším zákazníkům jsme přichystali další dva modely níže. Na co jsou a jak fungují elektrické zubní kartáčky. Určené jsou pro každého, ale určitě je doporučujeme i těm lidem, kteří berou mytí zubů jen jako každodenní rutinu běžného dne.


Dětské zubní kartáčky elektrické test

Dětský elektrický zubní kartáček Oral-B Stages Power zajišťuje svými oscilačně-rotačními pohyby pokrokové čištění. Pomáhá dětem získávat z jejich pravidelné ústní hygieny. Pokud si nevíte rady, jaký koupit elektrický zubní kartáček, nezoufejte.


Po přečtení našich recenzí šesti nejlepších elektronických zubních kartáčků, si určitě vyberete ten, který bude vyhovovat vašim požadavkům. Pokud vybíráte sonický kartáček pro děti, vybírejte takovou, která je jim přímo určena a má menší hlavici. Samozřejmě myslete na to, že ačkoli bude vaše dítě používat sonický kartáček, do šesti let byste mu při čištění zubů měli asistovat. Vyzkoušejte náš Alza Test , který zaručuje objektivní výběr na základě zákaznických zkušeností.


Dětské zubní kartáčky elektrické test

Rotační elektrické kartáčky patří mezi výkonné kartáčky , takže dokážou spolehlivě vyčistit zuby a odstranit zubní plak. Vysoká intenzita kartáčku však lehce naruší dásně a namáhá krčky zubů, proto není lidem s citlivými dásněmi a zuby tento typ elektrického kartáčku doporučován. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ORAL B, ETA, Philips Sonicare a dalších. Proto je věková hranice velmi individuální.


Nejdříve od let, ale pak jen za pomoci rodičů a ideálně od 6–let. Přečtěte si hodnocení nejlepších elektrických zubních kartáčků dle německého Testberichte. Nejlepší elektrické zubní kartáčky podle německého Testberichte. Při koupi třeba řešit základní otázku: elektrické nebo sonické kartáčky ? Náš přehledný test nabízí TOP elektrické zubní kartáčky jednoduše seřazené tak, abyste se lépe orientovali při výběru. Test elektrických zubních kartáčků pravidelně aktualizujeme, takže máte vždy dostupné aktuální porovnání.


Dětské zubní kartáčky elektrické test

Sonické zubní kartáčky pracují pomocí drobných vibračních pohybů, které dostanou směs pasty, vody a slin i do mezizubních prostorů. Hlavice kartáčku se neotáčí, a proto jsou tyto kartáčky vhodné i pro citlivé dětské zuby a dásně. Užijte si oslnivý úsměv, krásně bílé zuby, zdravé dásně a pocit profesionálně vyčištěných zubů z pohodlí domova! O správnou péči o váš chrup se postarají elektrické zubní kartáčky Philips, Oral B, Curaprox, Foreo a další z naší široké nabídky.


Jak vybrat ten nejlepší. Dětské zubní kartáčky mají malé hlavice, jemné štětiny a často i mohutnou ergonomicky tvarovanou rukojeť. První zubní kartáček pro dítě.


V tomto článku si se spolu podíváme na nejlepší elektrické zubní kartáčky dle hodnocení samotných uživatelů a také si povíme, jak vybrat vhodný elektrický kartáček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky