úterý 13. června 2017

Nástěnné policové regály

NÁSTĚNNÉ REGÁLY , REGÁLY NA STĚNU, REGÁLY NA ZEĎ, ZÁVĚSNÉ REGÁLY Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu. Poličky do kuchyně i police na stěnu do pokoje, na kořenky, knížky i dekorace, zkrátka na všechno, co potřebuje svoje místo. Bílé police, rohové, z masivu, dubu i buku nakoupíte na FAVI.


ELEMENT SYSTEM - Regály pro domácnost. Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti.

Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System, který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře. Element System je originální nástěnný policový systém, který najde široké uplatnění jako úložný prostor v domácnostech, sklepech, garážích, technických místnostech, ale také v kancelářích. S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě. Nástěnné regály jsou tvořeny kovovými stojinami, které se montují na zeď. Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese?


Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb. Potřebujete si někam uložit zamilované romány nebo se pochlubit oblíbenými věcmi? Prohlédněte si širokou nabídku knihoven IKEA v různých rozměrech a stylech.

Jsme si jistí, že u nás najdete tu, která bude splňovat všechny vaše potřeby. POLICOVÉ REGÁLY - Dřevěné, TvujRegal. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Také jste milovníci dekorativních doplňků a rádi nakupujete třeba svíčky, nebo svícny aby váš domov působil útulně ? Pokud ano, jistě nám dáte za pravdu, že tyto drobnosti zaberou poměrně dost místa. Když už jsou komody, nebo regály u vás doma přeplněné zvolte nástěnné police. Nezaberou skoro žádné místo a. Designové regály – praktičnost, která potěší oko. Policové regály jsou velice praktickým kusem nábytku vhodným téměř do jakékoli místnosti.


Jsou k dostání v mnoha variantách podle konkrétního účelu. Regály i police najdou uplatnění v každé domácnosti. Mohou být nejen skvělým designovým doplňkem, ale zároveň pomáhají rozšířit velikost odkládacích ploch a maximálně tak využít prostor v každém bytě.


Hrajte si s doplňky a jejich kombinacemi – vyberte si ten správný úložný díl pro tvoření ducha domova! Nabízíme nejen designové minimalistické dřevěné či plastové police, ale také policové regály , policové systémy, nástěnné police a další úložné díly, jako jsou knihovny, komody, minibary a skříňky. Vybírejte dle Vašeho vkusu.


Kromě toho, že Vám regály ušetří spoustu místa, tak Vám ušetří i čas, neboť jsou díky vysoce kvalitní ušlechtilé oceli nenáročné na údržbu a velmi snadno a rychle se čistí.

Usnadněte si práci v kuchyni a objednejte si nerezový regál u společnosti expondo! Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň umožňujú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch a maximálne tak využiť priestor v kazdom byte. Geometrické tvary jsou praktické, a proto nejvíce žádané.


Vyberajte podľa Vášho vkusu. Naprosto perfektní jsou barevné regály ve tvaru kostky, prodávané také v sadách. Několik barevných kostek různých velikostí nepravidelně rozesetých po stěně bude vypadat jako originální dekorace.


Levné poličky, regály a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky