čtvrtek 1. září 2016

Sandrik kanystr

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Veskere informace pouze po telefonu. Inzerat platny dokud ho nesmazu. Cena je NAPROSTO PEVNÁ!


Sandrik za 39- Kč v okrese Hlavní město Praha, cena 399Kč, od Tomas na Sbazar. Prodám ks kanystrů značky Sandrik. Jsou málo využívané, jedná se o pozůstalost.


Předmětem aukce je originální 20l kanystr SS od výrobce Sandrik. Jinak je kanystr mechanicky mimořádně zachovalý (pouze pár drobných ťukanců - viz foto). Nabídka mých předmětů je určena výhradně jen pro sběratelské účely. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. By its volume of production and employment rate it belongs to small and medium size industrial concerns of central Pohronie. Na povrchu je lehce rez, jinak v pořádku viz. Osobní převzetí Město Touškov nebo zasílám po platbě předem. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Jednou použita sekačka Steelline XLR-B Quattro. K sekačce jsou přidány 2x olej Mogul Alfa SAE 3 kanystr 5l s benzínem a odsavače oleje. Sekačku jsem zakoupil 17. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kanystr je zachovalý a plně funkční.


V naprosté většině kanystrů byl uložen motorový olej M6A jako zásobní množství do techniky. Jedná se o dlouhodobě skladovaný materiál II. Dle fotografie Klasický legendární český (resp. slovenský) kanystr SANDRIK , určený k vložení do. Bonbónkem pak je 5litrový kanystřík do rezervního kola Š Favorit (Dříve se vyráběl ještě podobný do Octavie, ten pojmul díky 15palcovému disku litrů paliva). Vhodný pro sběratele i pro běžnou potřebu.


Starší kanystr Sandrik - obsah L - inzerce, prodám. Milujete přírodu, ale nechcete v ní zůstat trčet? Plastový kanystr COMPASS 10l vám vytrhne trn z paty, kdykoli není široko daleko jediná benzínka. Je vyvinutý speciálně pro přepravu pohonných hmot.


Máme pro vás výrobků v kategorii Dům, byt a zahrada Absorbine. Guma není spuchřelá,nepoškozeno. K masce je nový filtr ještě origo zavakuovaný (pro focení našroubovaný filtr z jiné masky který není součástí prodeje). Lujsi, dej si do lednice kanystr s vodou, aby byla studená.


Do prázdných slánek si připrav obě dodatečné ingredience a bude asi velmi rychlé si kdykoli vyrobit skleničku sodovky - množství určitě brzo hravě vychytáš! Pouzdra na lešení Použití např. Strana 1Speciální zboží pro stavebnictví Další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky