čtvrtek 29. září 2016

Stojan na mobil na stůl

Pravidelne hľadáte kde ste odložili svoj mobil ? Jedno z dobrých riešení na tento problém je stojan alebo držiak na mobil. Takýto stojanček umiestnite na dobre viditeľné miesto v miestnosti, alebo prípadne na váš pracovný stôl. Je potom už iba na vás, aby ste sa naučili odkladať si vždy mobil práve do tohto stojanu.


Stojany na mobily na stůl Stojančeky na mobily sú ideálnou možnosťou prispôsobenia si pozorovacieho uhla pri sledovaní filmu, videohovoru alebo použitie ako držiak navigácie do auta.

Stojančeky majú unikátny a kompaktný dizajn a sú kompatibilné so všetkými druhmi a značkami mobilov. Tento velice humorný a veselý stojánek na mobil , připomínající žvýkačku, bude báječnou ozdobou na Váš stůl a také praktickým pomocníkem pro Vás mobilní telefon. Už nemusíte svůj telefon povalovat všude možně po stole, stačí tento veselý pomocník.


Kdo by to byl pomyslel. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Pokud Váš dotaz není urgentní, nebo nepotřebujete okamžitou reakci, napište nám prosím zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře. Budeme se vám snažit odepsat a. Stojany, držáky, stojánky- Dřevěný DRŽÁK na MOBIL - Stojánek, stojan na mobil. Velmi krásný a vhodný doplněk (dárek) do každé domácnosti. Už nikdy nezapomenete kde jste položili svého zvonicího miláčka.


Mercury WOW Ring umožňuje snadné a b. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Ottie, Baseus, CONNECT IT a ďalších. Pri riadení auta využijete držiaky na mobil do auta, ktoré zvyšujú bezpečnosť jazdy, pretože sa môžete sústrediť iba na riadenie. Držiaky na mobil sú výborným pomocníkom.


Ak radi využívate bicykel, budú sa určite hodiť držiaky na mobil na bicykel. Máte radi voľné ruky pri čítaní alebo sledovanie videí na mobile? Nejen držák telefonu, ale také kus umění a řemesla, příjemný vzhled plný pocitu přírody. Díky tomuto držáku, který snadno navléknete na prst se nemůže stát, že vám mobil vyklouzne z ruky na zem.


Držák jednoduše přilepíte na zá.

Mějte vždy ubrousky na Vašem stole srovnané a po ruce. Stojan na ubrousky nezabere na stole mnoho místa a zároveň se do něj vejde hodně ubrousků jak pro Vás, tak i pro Vaši návštěvu nebo zahradní párty. Chceš mít přehled o tom co se děje na displeji tvého mobilu? Stojánky na stůl pro přípa že opouštíte pracovní místo, prostředí a chcete informovat zákazníky na přepážkách apod. Stůl buk dýha s nákližky na hranách.


Kč , Písek stojánek pro mobil do auta univerzální 3°. Dekorace na stůl - do 24. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Prívesok na kľúče a stojan na mobil z bambusu (Prívesky na kľúče) Hodnotenie produktu:.


Chcete mať na tomto produkte svoje logo? Informujte sa o možnostiach potlače na tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky