pátek 9. září 2016

Konturovací strojek na vlasy

Nabízíme širokou škálu konturovacích strojků a zastřihovačů na vlasy pro profesionální i domácí použití. Strojek je síťový i akumulátorový. Profi konturovací strojek na vlasy aku-kabelový a 40mm - stříbrný. Profesionální strojky na vlasy.


Pokud svůj strojek na zastřihování vlasů chcete využít pouze pro běžnou úpravu vlasů a vousů z pohodlí domova, určitě si vystačíte s běžnými strojky. Na vlasy Střihací strojky na vlasy , holicí strojky na vlasy. Hledáte střihací strojky určené primárně pro střih a úpravu vlasů? Pak hledáte na správném místě. Náš sortiment obsahuje produkty od výrobců Moser, Andis a Wahl.


Jedná se o vysoce kvalitní a profesionální strojky, se kterými je radost pracovat jak doma, tak. KONTUROVACÍ STROJEK na vlasy. Pracovní doba 1min na jedno nabití – pracovní.


Vyberte si profesionální stříhací strojek na vlasy a svěřte se do rukou bezchybné přesnosti. Nabízíme také příslušenství jako jsou stříhací hlavice , přídavné nástavce nebo oleje, spreje a čištění. Perfektní akumulátorový střihací strojek na vlasy Master od americké značky Andis do BarberShopu.


Kvalitní síťový konturovací strojek na vlasy WAHL. Na zastřižení vlasů na délku maximálně mm se používá strojek na vlasy bez nástavce. Pro velmi krátký účes se používá nástavec, který zastřihne vlasy na délku 1–mm.


K zastřihnutí krátkého účesu je vhodný strojek na vlasy s nastavitelným nástavcem v rozmezí 3–mm. Zvolit si můžete jednu z poloh po mm. Nejnižší hodnota je mm, ta nejvyšší mm. Délku volíte přímo na nastavitelných hřebenech, a to pomocí kolečka.


Vybírat můžete ze dvou nástavců na vlasy a jednoho určeného na zastřihování vousů. Má lithiovou baterii, která je plně nabita po. Ergonomická rukojeť s příjemným povrchem na dotek usnadňuje manipulaci se strojkem. Dodání do hodin, profesionální poradenství a další výhody v obchodě ověřeném zákazníky. Strojky na vlasy MOSER u nás za skvělé ceny.


Při napájení hodiny, doba provozu až hodiny. Přečtěte si více informací. Jak vybrat strojek na vlasy. Na našem trhu se nachází řada různých modelů strojků na vlasy. Pomocí ní dosáhnete díky nízké výšce střihu precizní zaholení a dokončení kontur účesů na krku či kotletách.


Konturovací strojky na vlasy (strana 2) Konturovací mašinka nesmí chybět žádné kadeřnici či holiči. Hlavice je vyrobena z nerezové oceli a je snadno odnímatelná. Dle nařízení vlády je přístup na všechny prodejny do odvolání uzavřen. Objednávky, vytvořené během této doby ( na e-shopu, e-mailu a záznamníku), budou expedovány jednou týdně a to přibližně každou středu. Děkujeme za pochopení a trpělivost.


Konturovací strojek na vlasy

Budeme vás kontaktovat. Do našej ponuky sme zaradili profesionálne strojčeky na vlasy na predaj. Jedná sa o strojčeky na strihanie vlasov, zastrihávač fúzov a brady, sú to najkvalitnejšie strihače vlasov, ich prednosťou sú osvedčená kvalita spracovania, výborná ergonómia, použitie kvalitných materiálov, záručný a pozáručný servis, záručná doba v dobe trvania - rokov, nízka cena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky