pondělí 12. září 2016

Zahradni pec

Zahradni pec

Můžete si prohlédnout postup při jejím budování. Pec lze vytápět dřevem, nahřátá pec dokáže sálat teplo i několik hodin a při mírném přitápění může být nahřátá i několik dní (např.celý víkend). Roztápění pece (trvá až minut – dle velikosti pece, dle druhu a velikosti dřeva a okolní teplotě) - pizza hotova již za cca vteřin. Pec na chleba si můžete postavit svépomocí dle přiloženého návodu k montáži (je součástí každé pece), nebo proškoleným pracovníkem od nás. Pizza pec máte postavenou za pár hodin a již druhý den můžete začít v peci péct.


Zahradni pec

Pec na libovolné místo přenese šest osob pomocí šesti držadel. SUBITTO COTTO dělá ideální řešení pro nejrůznější události. Myslíte, že zahradní pec je pouze na pizzu a pár vybraných pochoutek? Opak je pravdou – zahradní pec umožňuje připravit celé jídelní menu a tím její možnosti nekončí. Kromě pizzy můžete v peci připravovat masové pochoutky, jako jsou ryby, pečeně, šťavnaté steaky, žebra a. Doprava ZDARMA po celé ČR, možnost tmontáže.


Zahradní pec jako vrchol zahradní elegance. Pec se natápí cca - hodiny. Po natopení je možné pec vymést a vložit potraviny k pečení.


Péct je možné i při současném dotápění (v zadní části topeniště) Venkovní - pohledové opláštění je možné přizpůsobit požadavkům zákazníka. Doba akumulace pece a schopnost ohřevu potravin. Další variantou je pec Siesta, která je umístěna na kovovém stojanu, který může být alternativně dodán s kolečky pro snadnou manipulaci např. Díly se sestavují bez lepení se zachováním dilatačních spár mezi nimi. Je připravované pouze účinkem horkého vzduchu, který se akumuluje a poté sálá uvnitř těla pece.


Naše zahradní pec skvěle udržuje teplo, takže v ní můžete péct celý den či noc bez častého přikládání. Ale postavit si pec vlastníma rukama je teprve tou správnou cestou k získání skutečně originálního a funkčního doplňku zahrady, který může velmi dobře fungovat vedle tradičního grilu či udírny. A samozřejmě užití si praskajícího ohně. Díky zahradní peci si můžete dopřát kulinářské umění ve zdravější verzi. Jezděte s pecí, kamkoliv se vám zrovna zachce.


Zahradni pec

Pec je umístěna na speciálně upraveném přívěsném vozíku s dvojitým odpružením a velkým úložným prostorem, který se dá uzamknout. Každá pec je ručně glazovaná, což dává ještě více vyniknout její kráse. Upečte si třeba chleba v zahradním altánku. Variantu pece s kompletní izolací a korpusem z glazovaného izolačního betonu můžete postavit na jakýkoliv vlastní žáruvzdorný podstavec. Díky tomu má také každá pec jinou barevnou strukturu a odstín.


Nabízíme Vám velice širokou nabídku domácích pecí na pizzu a chleba. Ať už sháníte stylovou pec na ozdobu Vaší zahrady anebo pec ve starším klasickém stylu, zde si vybere každý. Pece na pizzu Vám dopravíme zdarma po celé ČR. Pec zevnitř nepraská a ani se nijak neroztahuje, takže se zbytečných popraskaných pavučinek nemusíte bát.


Třetí značkou, která je k okamžitému použití je značka Zio Ciro, která je přenosná pec na vytápění dřevem. Pec nevyžaduje žádnou složitou montáž, a proto je vhodná na okamžitě použití, hned po koupi. Teoreticky – protože pec bude určitě hodně těžká.


Ale pořád tam ta možnost bude narozdíl od napevno zabudovaných pecí ve zdi. A pod pec se vejde dřevo na topení. Hezky moderní a efektivní. Vnější obezdívka může být zhotovena z nenasákavých materiálů (cihly nebo kámen).


Zahradni pec

Dno komína zhotovte ze šamotové cihly a betonové mazaniny. Vyberte si pec pro své letní grilování. Kamenné pece na pizzu ve stolním provedení jsou ideální pro pečení na zahradě. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Domácí chleba – byl to vlastně důvod proč pec postavit.


Bohužel sám znám již z vyprávění, prababičky, kdy její maminka měla ve světnici domácí pec na chleba. Jednou týdně se ve starých neckách zadělalo těsto, natopila pec a peklo se. Obnovit tradici pečení o půl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky