úterý 13. září 2016

Mýdlenka dřevěná

Mýdlenka dřevěná

Náhradní díl Optima Donata mléčné sklo NDMYDLODON. Elegantní mýdlenka z bukového dřeva je ideálním praktickým doplňkem našich mýdel Alepia. Udržuje mýdlo suché a déle použitelné.


Mýdlenka dřevěná

A co víc – dřevěná mýdlenka je ozdobou koupelny. Ušlechtilé bukové dřevo vyniká voděodolností a pevností. Pro mýdlenky je jako stvořené. Materiál: bukové dřevo. Vnese do Vaší koupelny nádech přírody.


Dřevěná mýdlenka na tuhá mýdla a tuhé šampony vyrobená z modřínu, který dobře odolává vodě. Originální dřevěná mýdlenka vyrobená z kvalitního akátového dřeva. Tato přírodní mýdlenka vnese ten správný nádech přírody do každé koupelny. Ptáte se, proč prodáváme suroviny, které jsou dle našeho popisu “toxické” nebo “nebezpečné pro životní prostředí”?


Tento článek, který vysvětlí, že ne vše je vždy tak, jak se zdá, vám otázku zodpoví! Jednoduchá elegantní mýdlenka uchrání vaše oblíbené mýdlo před rozmočením. Je vyrobená z bukového dřeva, které bude slušet každé koupelně.


Povrch je ošetřený rostlinným olejem, aby bylo dřevo chráněno před působením vlhkosti. Velkou výhodou systému Ecoloc je skutečnost, že přísavku lze snadno odstranit z povrchu zcela beze stopy. Po jejím očištění pod tekoucí vodou, je opět připravena k nalepení na jiné místo. Nástěnná mýdlenka Ecoloc nabízí snadnou a rychlou instalaci bez vrtání.


Díky zkosenému designu může voda bez problému odtékat a mýdlo ze všech stran dobře vyschnout. Mýdlenka slouží na odkládání mýdel. Je povrchově ošetřena olivovým olejem.


Každý kus je originál, proto se může mírně lišit od uvedeného obrázku. Na spodní straně s kulatými nožičkami. Doporučujeme před prvním použitím potřít olivovým olejem. Dřevěná podložka na mýdlo, která se hodí do moderní, ale i přírodně laděné koupelny.


Mýdlenka dřevěná

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ručně vyráběná mýdla a kosmetika v malých sériích, 1 přírodní bez syntetických barviv, vůní a konzervantů. Všechny produkty jsou vyrobeny z nejkvalitnějších surovin, rostlinných olejů a másel a obsahují čisté esenciální oleje. Je ošetřena povrchově olivovým olejem.


Nezbytná výbava při používání tuhých mýdel a šampónů. Naše mýdlenka je ručně vyráběna z kvalitního třešňového dřeva v České republice od mistra práce se dřevem pana Maška. Finální produkt je ošetřen rýžovým voskem bez lakování. Dřevo z amerického ořechu má krásnou, zajímavou barvu a texturu. Je lehké a snadno se udržuje.


MÝDLENKA americký ořech. Přihlašte se, aby se Vám zobrazili ceny. Mezi jednotlivými použitími je mýdlu a tuhému šamponu nejlépe v suchu. The property lists contain all properties Devon Kelly has sold (in the last months) and published on realestate. It may not contain off-market and private sales, properties with unknown sold dates and sales that may be exclusively listed on other websites.


Vybírejte si Misky na mýdlo podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky