úterý 13. září 2016

Prefa šachty program

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Instalace - stáhnout soubory EXE, Instalace se spustí souborem Sachty11_ PREFA. Kromě této volné verzi existuje PLACENÁ verze, která obsahuje i další výrobce a funkce navíc.


Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako ochranné komory pro umístění vodoměrů. Svou nízkou hmotností a čtyřmi zabudovanými manipulačními šroubovými úchyty M1 zaručují vynikající manipulaci při ukládání.

Vodoměrná šachta je navržena pro třídy zatížení Aa nebo B125. VLASTNOSTI čtyřúhelníkový či pětiúhelníkový půdorys výška do m libovolná tloušťka stěny v závislosti na vzdálenosti od trati VÝHODY rychlá montáž možnos. Instalace prefabrikované a plastové kanalizační šachty Instalaceplné verze kanalizačních šachet. Pro tisky a ukládání potřebujete hardwarový klíč a licenční soubor. V případě, že klíč nebo licenční soubor nemáte, poběží program v DEMO režimu(nelze tisknout, ukládat a exportovat data).


Výšku šachty je možné upravit s ohledem na hloubku uložení potrubí v rozmezí od doporučené min. Pro kompletaci šachty je nutné osadit vstupní žebřík a poklop s rámem (tř. A15).


Vytvoření prostupů, osazení stupadel a poklopu.

Přechodové skruže (kónusy) jsou dílce ve tvaru seříznutého komolého kužele sloužící k ukončení šachet, tj zmenšení průměru šachty na předepsanou velikost vlezového otvoru DN=6mm. Spodní čelo dílce je profilováno tak, aby bylo zajištěno dosednutí na šachtovou skruž při spojení na pero a polodrážku a horní. Rektifikační rámeček dodáváme ve třech velikostech 10 2a 3mm.


Výšku a průměr otvoru lze změnit na přání zákazníka. Dílce jsou určeny pro vytváření nových i rekonstrukcí stávajících vpustí s vnitřním průměrem DN 4mm s možným napojením potrubí DN 1a 2mm. Sestavená vpust je samonosná. Kanalizační šachty jsou tvořené šachtovými díly (dna, skruže, konusy, zákrytové desky, přechodové desky, vyrovnávací prstence, poklopy.) umožňující přístup k systémům stokových sítí a kanalizačních přípojek, které jsou určeny pro odvádění odpadních, dešťových a povrchových vod samospádem při nízkém přetlaku. O společnosti Informace pro akcionáře Historie společnosti Kontakty Integrovaná politika jakosti SUPM Informace o zpracování osobních údajů Reference Technická podpora Ke stažení.


Ponos izdelkov PREFA je njihov izjemen program Aluminij velja za tisti PRAVI material, ko gre za sodobno oblikovanje stavbnega ovoja. Tukaj boste izvedeli vse o visokotehnološkem materialu prihodnosti. Itt mindent megtudhat a jövő csúcstechnológiás anyagáról. Centrum pro stahování PREFA pro architekty a projektanty Texty pro výběrové řízení, příklady k tématu ochrany památek, speciální řešení pro speciální objekty a technické výkresy. Výrobní program PRREFA PRAHA.


Vodomerné šachty sa používajú na osadenie vodomerov (prípadne iných meracích zariadení) a príslušných armatúr na vodovodnej prípojke. Poskytujú pohodlný prístup k vodomerom a zjednodušujú ich kontrolu. Ponúkané vodomerné šachty sú umiestňované pod úrovňou terénu, vyznačujú sa jednoduchou montážou a nevyžadujú.


A PREFA Siding elemek sokrétűen alkalmazhatók külső és belső terekben falak és mennyezetek borításaként.

Ennek során a rejtett rögzítés nútféderes rendszer segítségével garantálja a vonzó kinézetet. Program Prefabrikovaná zeď. A PREFA -nál rendkívüli program Az alumínium az első számú anyag, ha épületek külső burkolatának korszerű kialakításáról van szó. V tomto závodě byla obnovena výroba železničních pražců.


Dále se závod soustřeďuje na výrobu sortimentu jako jsou kanalizační šachty , trubní propustky, příkopové žlaby a tvárnice, zdící tvárnice, ztracené bednění, železniční nástupiště, lodžiové prefabrikáty a prefabrikáty pro pozemní stavitelství s výrobou na český a rakouský trh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky