úterý 27. září 2016

Lakování dřeva cena

Akrylické laky, které zabraňují žloutnutí dřeva. Aplikujeme je na světlejší dýhy, jako jsou např. Přírodní laky, laky s natur efektem, které napodobují přírodní dřevo a mají pouze až lesku.


Obrábění dřeva - soustružení a frézování dřeva. Procenta lesku lze měnit individuálně dle přání zákazníka. LAKOVÁNÍ TRUHLÁŘSKÝCH DÍLCŮ A VÝROBKŮ.

Lakujeme: židle, schodiště, dveře, kuchyně, atd. Lakování laky SAYER-LACK: mat, pololesk, vysoký lesk. Zesvětlovací lak netvoří ztmavení lakovaného obrazu dřeva jak běžné laky, netvoří tzv. Pro lakování dřeva používaného ve venkovním prostředí (např.


Fasádní desky) je VIDARON Venkovní lak dobrou volbou. Jeho výhodami je zvýšená mechanická odolnost s dokonalým dekorativním účinkem. Navíc moderní vzorec NANO-BLOCKER UV založený na disperzi nanočástic oxidů ceric účinně a dlouhodobě chrání dřevní. Broušení, moření a lakování dřeva – Správně vybroušené, namořené a nalakované dřevo se vám odmění překrásnou strukturou a hloubkou povrchu.


U dřeva se běžně poslední. Po zaschnutí postup opakujeme, běžně se nanáší 2-vrstvy laku, podle budoucího zatížení povrchu (mechanické namáhání, voda, atd.) K.

Základní laky doporučují jednotliví výrobci na jednotlivé dřeviny v závislosti na chemických reakcích ovlivňujících barevnost dřeva. Položení parket včetně lepení, broušení profesionálními stroji Deva s odsáváním prachu včetně brusiva, lakování nátěry (1x základní, 2x vrchní). Ceník prací Pokládka masivních parket. Celolak znamená, že se provádí lakování pouze venkovní části vozu, proto je vhodné, aby odstín byl stejný či podobný jako před nástřikem. Vzpomeňte si, jak to vypadá, když si taxikář nechá polepit žlutou folií svůj vůz (původně např. červený) a pak otevře dveře!


Pískování je dnes stále se rozšiřující širokospektrální technika tryskání různými druhy abraziv, čímž se zejména očistí, zdrsní, sjednotí, nebo jinak upraví požadovaná plocha pískovaného předmětu před jeho další úpravou, jako je lakování či metalizace. LAKOVNA PAVELEK - vysoce kvalitní lakování. Naše lakovna nabízí kvalitní povrchové lakování dřeva , plastu a skla. Disponujeme vhodně upraveným lakovacím boxem, kde jsme schopni provádět ty nejnáročnější povrchy.


V naší nabídce je lakováni laminátů, skla, plastu, lakováni MDF, kuchyňské linky, včetně komplexní. FLÁDROVÁNÍ-POSTUP PRACÍ A CENA : Fládrování - imitace, napodobení dřeva je krásná stará technika která má časté využití i dnes. S požadavkem na provedení fládru se setkávám především ve starší zástavbě při renovaci vstupních dveří do bytů, vchodových dveří do domů a ve společných prostorách domů. Lakovaná stolová deska z masivu je dokončena do vysokého lesku - po nalakování následovalo leštění za účelem dosažení absolutně rovného a maximálně lesklého, luxusně vypadajícího, povrchu. Deska stolu byla dodána od stolaře, viz.


Lze zvolit dvě povrchové úpravy: standardní lakování PU nebo ekologické olejovoskování za příplatek (viz str. 30). Další fotografie ukazují.


Eloxovaný hliník – FABI M – zárubeň v eloxovaném hliníku v dekorech stříbrná a. Cena řeziva Tato kalkukačka na výpočet ceny řeziva vám usnadní neustálé počítání a nekonečné převádění objemových cen řeziva na běžné metry a naopak.

Olej nebo vosk na dřevo. V současné době se pro povrchovou úpravu dřeva stále více používají oleje a vosky. Dřevo, respektive jeho povrch je napuštěn tekutým, případně pastovitým voskem, nebo přírodním (ale někdy i syntetickým) olejem s vhodnými vlastnostmi, který se vsákne do jeho struktury, a tak ho chrání proti vnějším vlivům. Ekologické výrobky z olivového dřeva - přesněji ze dřeva OLIVOVNÍKU evropského (Olea europea), který roste až několik set let.


Získávání je šetrné k přírodě (na výrobu je používáno pouze kořenové dřevo ze znehodnocených stromů - např. požárem). Bez jakýchkoliv chemických úprav a lakování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky