čtvrtek 29. září 2016

Egger vzorník lamino

KOMPLETNÍ VZORNÍK LAMINO DEKORŮ EGGER. V detailu naleznete povrchovou strukturu dekoru a dostupnost s deskami Egger. Dekory si také můžete vybírat ze vzorníku Egger v naší prodejně ve Velkém Meziříčí. Rozdělení dekorů vzorníku Egger ZOOM. E-shop Mladá Boleslav zde.


BLUM, zásuvky Metabox, tandembox, tedy….

Laminované dřevotřískové desky Egger. Základní cena kuchyně zahrnuje lakování dvířek s povrchovou úpravou mat v barvě dle Vašeho výběru ( vzorník barev RAL), korpus kuchyně v provedení lamino tl. Ještě nikdy nebyly lamino reprodukce dřeva tak věrné přírodním předlohám. Vy navrhujete a realizujete výjimečné projekty nábytku a interiérového designu. My pro vás máme, bez ohledu na rozmanitost vašich požadavků, vhodné materiály na bázi dřeva: vybírat můžete ze široké nabídky výrobků s dekory a povrchy v duchu moderních trendů.


Produkty EGGER najdou uplatnění v mnoha oblastech. Kromě výrobků pro nábytek a interiérový design zde najdete také podlahy a stavební výrobky. Dub Nebraska přírodní má velmi drsný a zvětralý vzhled a díky tomu výrazně rustikální charakter.


Tyto přírodní, jemné barevné tóny jsou vhodné pro klasické i moderní aplikace.

Zde si můžete prohlédnout širokou nabídku dekorů pro pracovní desky a lamino Kronospan, a také zde naleznete základní a technické informace o deskách Kronospan. Fyzický vzorník Kronospan a desky k výběru máme v našem skladu ve Velkém Meziříčí. Bílá, béžová, šedá a černá, klasika pro nadčasový design, získávaly v posledních letech stále více na popularitě. Koprus a dvířka DTD lamino Egger 18mm. Výrobce CPL (kontinuelně lisovaný laminát).


U každého dekoru je uveden povrch, případně použití dekoru. Další informace k produkci CPL, kompaktních desek, dveřních formátů a pod. Ke stažení pod skupinou EGGER. Vzorník lamina - dekory.


Kolekce Egger zahrnuje širokou škálu dekorů pro výrobu nábytku. Nejčastější tloušťka desek je 1 1 a mm, v našem sortimentu naleznete především lamino desky o tloušťce mm. Tloušťka laminovacího papíru se pak pohybuje okolo – mm. Vzhled lamino desek je ovlivněn zejména použitým papírem a strukturou povrchu vzniklého při lisování.


V súčasnej pandemickej dobe sa snažíme, aby sme sa so zákazníkmi dostali do osobného kontaktu v čo možno najnižšej možnej miere (nič osobné :) ide o bezpečnosť). Dekory korpusů a dvířek lamino - tento vzorník Vám může posloužit při výběru barvy nebo dekoru korpusů skříněk, ale také při. Nabízíme lamino značky Egger , Kronospan , Jafholz, DDL.


Nové dekory si žádají i nový typ. Veškerý nábytek možno dodat v odstínech či jejich kombinacích, viz.

NOVĚ lamino bílé a černé v lesku! Máme k dispozici více jak 4dekorů a barev lamina od firem Egger , Kronospan a Pfleiderer. Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně.


Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky