úterý 13. září 2016

Skládání ubrousků návody

Pokud chystáte rodinou oslavu a nebo si jen chcete připravit příjemnou rodinou večeři, tak se vám budou hodit tyhle kreativní způsoby na skládání ubrousků. Je úžasné jak lidská kreativita dokáže vytvořit věci, které člověku vyrazí dech. Vaši hosté budou velmi mile překvapení. Nechte se inspirovat kreativními způsoby skládání ubrousků.


Jak skládat z ubrousků vějíř. Ubrousek rozložíme do čtverce lícem dolů.

Levou stranu přiložíme k pravé straně a vznikne obdélník. Rubová strana ubrousku je nyní uzavřena vevnitř. Vánoce si žádají speciální atmosféru, kterou ale můžeme vytvořit naprostými maličkostmi, není potřeba nic extra speciálního. Například krásně složený ubrousek dokáže prostřený stůl povýšit na slavnostní tabuli.


Další návody budeme průběžně aktualizovat a doplňovat. Chcete dostávat pravidelně na e-mail nejnovější videa? Zde vydíte různých stylů skládání látkových ubrousků.


This feature is not available right now.

Please try again later. Připravte se na sváteční hostinu stylově a nechte osazenstvo koukat. Za minuty se dozvíte, jak složit jakýkoliv ubrousek do tvaru krásného vánočního stromečku. Objevte, jak působivě bude působit stůl s efektně složenými ubrousky značky Tork.


K jejich potisku jsou používané barvy na bázi vody, které jsou šetrné k životnímu prostředí a jsou vhodné pro styk s potravinami. V příloze najdete návody , jak ubrousek poskládat do tvarů: lilie, Big Ben, lodička, páv, smoking, Sydney. Pokud máte rádi slavnostní stolování určitě k němu patří i výzdoba slávnostního stolu.


Pokud chcete zkusit něco netradičního podívejte se na toto video - najdete zde videonávo jak poskládat ubrousek do tvaru zajíčka. Proto jsem se rozhodla dát postupně dohromady různé postupy na skládání ubrousků. Nyní si i vy můžete dle návodu. Postup jak složit ubrousek pro stolování.


Všechny návody skládání jsou vysvětlené krok za krokem s přehlednými skicami pro skládání. Skládání z papíru pro děti i dospělé na každý den. Perfektně zpracovaný videonávo kde je krásně ukázáno, jak si vyrobit tuto roztomilou dekoraci na sváteční stůl.


Kdo zkusí, neprohloupí. Mnohdy skládání ubrousků vypadá na první pohled složitě, ale je to jen otázkou dobrého návodu a šikovných rukou. Inspirujte se při skládání ubrousků a zdobení slavnostní tabule.

A nebo se k nám rovnou přidejte. DIY návody a nápady rozšiřujeme i díky vám. Tvoříte, máte svůj blog či profil na sociálních sítích a chcete, aby se o vás dozvědělo více lidí?


Napište nám na KONTAKT a pošlete návod a inspiraci s odkazem na vaše. Pak pro Vás dnes máme senzační tip – ukážeme Vám totiž různé návody na skládání ubrousků na stůl. Stolování je o dokonalosti.


Pokud víte o nějaké stránce tak sem s ní. Pokud si najedete na internet a zadáte „ skládání ubrousků “ vyjede vám nepřeberné množství nápadů, jednodušších i složitějších. Záleží jen na vás, který vyzkoušíte. V knize najdete inspiraci na originální ale i klasické skládání papírových či látkových ubrousků , které ozdobí vaši slavnostní tabuli.


O společnosti Kariéra Kontakt Mojepředplatné. Stáhnout šablonu Pouzdro na brýle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky