středa 28. září 2016

Hliníkové konve na med

Improve Your Business ROI - Get a Better Deal on Bulk Link Chain Company. Find the Newest Product. Použité, čisté, nepoškozené. Mám na prodej ještě spoustu dalších zajímavých věcí.


Gumové víko na mlékárenskou konev.

Přepravní víko gumové pro všechny hliníkové a starší konve. Dnes se již však nabízí mnoho jiných řešení. Léta se vykupoval med v konvích. Konve byly vždy se zbytkem medu. Prodám hliníkové konve na med nebo na jiné použití celkem 25ks.


Při větším odběru sleva. Pro kontakt s inzerentem použijte odkaz vpravo vedle inzerátu.

Odpověď na komentář zrušíte zd. Hliníková konev s víkem. Nabízím k prodeji cca 1ks hliníkových konví, které se dříve používaly na mléko. Velikost je 25l tekutiny nebo kg medu.


Některé konve jsou s AL víkem některé s gumovými vík. Plastová nádoba je moderním řešením pro med , které nahrazuje klasické hliníkové konve na med. Můžete v nádobě med uskladnit či s ním následně obchodovat.


Spodní průměr nádoby je cm. Nádoby a obaly na med - Komplexní služby pro včelaře. Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a včelích produktů. Osobní odběr Čelechovice nebo Přerov. Objem balíka nesmie prekročiť isté hranice, preto objemnejší tovar, ako napr.


Zpracování medu: vytáčení, pastování, uskladnění Med má kromě výjimečné chutě a blahodárných účinků na zdraví i další skvělou vlastnost – nekazí se. Ovšem musíme jej uskladnit ve vhodných nád. Bazár pre predam hlinikove konvy na mlieko a med nájdete u nás na Inzercia.

Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam hlinikove konvy na mlieko a med , viac nemusíte. Prodám i jednotlivě asi kusů tyto hliníkové konve na med , dříve používané včelařem.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Odkazy na zajímavé stránky. Tady může být odkaz třeba i na Vaši soukromou stránku o včelaření.


Nebo odkaz na Váš včelařský obchod. Průměr víka: 180mm Výška víka: 55mm Akce Běžná cena 2Kč. V naší nabídce najdete nejenom klasické konve na mléko, ale i dojící konve , konvice na mléko nerezové (antikorové), konve na mléko umělohmotné (plastové) i konve na mléko hliníkové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky