pátek 23. září 2016

Udírna na ryby

Udírna na ryby

Jakmile piliny na uzení začnou doutnat, vložíme i připravené ryby. Piliny pravidelně kropíme vodou, případně doplňujeme dle. Naložené ryby pak zavěsíme do udírny na háčky a udíme je teplým kouřem při teplotě kolem °C.


Udírna na ryby

Samotná udírna na ryby může být menší než udírna na uzení vepřového, a protože se ryby věší na háčky, nebudeme potřebovat žádné udící rošty. K uzení ryb se skvěle hodí olšové dřevo případně dřevo z. Kaiserova udírna na ryby. Malá udírna pro přípravu lahodných uzených pokrmů v domácích podmínkách. V naší domácí udírně připravíte skvělé pochoutky z různých druhů mas, ryb, klobás, slaniny, sýrů, tofu a dalších potravin.


V udírně můžete začít udit ihned po rozbalení a je vhodná jak pro začátečníky tak i pro ty zkušenější. Záleží ale na době nakládání,čím zkrátíme dobu nakládání, tím vyšší dáme obsah soli a naopak (např. na ryby naložené na - hodiny můžeme použít poměr 8: naopak na ryby naložené na hod upravíme poměr 12:). Udělejte z něj filety, radí šéfkuchař Radek Šubrt - Duration: 4:13. Udírny na maso audírny na ryby. Elektrická udírna s výkonem 6W pro jemné zpracování ryb, masa.


SET koření na klobásky. Jak kapra zbavit téměř všech kostí? Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Lze nastavit přesně čas, teplotu, udící proces i vývin kouře. Ani o dávkování dřevěných směsí se nemusíte starat, to vše zařídí udírna sama.


Gril s udírnou - jde o kombinaci dvou zařízení. Na jedno roztopení můžete využívat jak funkce udírny tak i grilu. Jídla připravená v udírně mají jedinečnou výraznou chuť, bez konzervačních látek a jiných prostředků neznámého původu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Většinu sortimentu máme skladem.


Zboží můžete vrátit do dnů. V případě potřeba vám rádi poradíme - sami jsme vášnivý rybáři. Základem je mít dobrou udírnu.


Někdo doporučuje plechovou, jiný zděnou, další dřevěnou, liší se i názory na délku kouřovodu, na dobu uzení, použití dřeva na uzení. Na digitální udírne si nastavíte teplotu ,cas uzení a intenzitu koure. Vnitrní povrch BRADLEY smoker je z nerezové oceli.


Digitální udírny se vyrábejí ve dvou velikostech litru rošty a 1litru roštu. Bradley udírna splnuje normy evropských i severoamerických a evropských spotrebicu. Existuje celá rada receptu. Rybářská TŘICÍTKA je jednoduchá a lehká přenosná udírna ideální pro rybáře k vodě, kempaře a nebo třeba jen tak domů na balkon. Po rozložení je její výška 90cm a tak je vhodná pro uzení i třeba úhořů a těch nejdelších párků.


Nová udírna značky REICH umožňuje připravit celou řadu chutných ryb, kterými si můžete zpestřit svůj jídelníček. Uzené ryby jsou další produkty, kterými jsme rozšířili svoji nabídku. Díky technologii uzení si ryby zachovávají omega-mastné kyseliny a další látky, které prospívají zdraví a podporují dobrou mysl. Každá udírna by měla být vybavena teploměrem, díky kterému budete mít celý proces uzení pod kontrolou.


I zde máte na výběr a pořídit můžete teploměr digitální se dvěma čidly a kabelem nebo digitální bezdrátový. Teploměr s čidly umožňuje měřit teplotu uvnitř i na povrchu masa a vydrží teplotu až 380°C. V Česku na Vysočině poctivě vyráběné domácí plechové udírny převážně z nerezu.


Já udím v plechovém grilu s deklem, má regulovatelný tah pod topeništěm, ale stejně topím jen dřevěným uhlím a na vytváření „studeného“ kouře mám udělaný nástavec, na který sypu navlhčené piliny, nad ně mám další krytí na zachytávání okapu během uzení. Prostě je to tak, že každá udírna musí být.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky