pátek 9. září 2016

Alpaka vlna

Uistite sa, že máte dostatočné množstvo vlny na svoj projekt. Vlna je ručne farbená a klbká sú jedinečné. Rovnakú farebnosť nie je možné znovu vyrobiť. Ráj vlny - Pletací příze, háčkovací příze a doplňky - Internetový obchod s velkým výběrem zahraničních i tuzemských pletacích přízí. Alpaka vlna - vlna ze srsti lamy alpaky.


Alpaka vlna

Kvalitní, jemná, podobá se prachovému peří. Dělí se na dva druhy - dlouhé Suri a kratší Huacaya. Vlna z alpaky je levnější než z lamy vikuni. Nejvíce lam žije v Peru.


Výrobci z alpaky tvoří svetry, klobouky, rukavice, šály, ale i ložní prádlo a koberce. U nás nájdete všetko pre vaše pletenie a háčkovanie - priadza, háčiky, ihlice, ale stuhy, gombíky, nite a iný galantérny tovar. V tomto oddělení najdete nabídku originálních pletací přízí Marlen s obsahem právě této luxusní vlny. Příze je vhodná na háčkování i pletení. Baby alpaka je totiž ještě měkčí a příjemnější než alpaka dospělá.


Vlna , ktorá sa získava z lám, tiav alebo jakov. Sú to pomerne exotické priadze, ale v súčasnej dobe sa s nimi stretávame čoraz častejšie. DROPS Alpaca je nádherná priadza zo 1 lamej vlny - alpaky. Vlákna alpaky sú klasicky spriadané, chemicky neošetrené.


Pred vlastným farbením neprechádzajú vlákna žiadnou zvláštnou úpravou - sú len vymývané a následne prejdú bežným farbiacim procesom. Uši jsou krátké, obličej je porostlý srstí. Má zakulacenou záď a rovný ocas. Rozeznávají se dva chovné typy alpaky, lišící se charakterem srsti – Suri a Huacaya.


Je tiež 3-krát pevnejšia. Viac o vlastnostiach alpaky , správnej starostlivosti a udržateľnosti sa dozviete v našom sprievodcovi materiálmi. Vášho výberu z e-shopov. Vlna lamy a alpaky může mít až přírodních barev a odstínů. Naši vlnu nabízíme v přírodních barvách, upravenou bez chemie a ručně předenou na kolovrátku.


Zaráží mne, že má někdo potřebu takto shazovat práci a dobrý úmysl někoho druhého. Rádi Vám poradíme s výběrem. Super jemná a lehounká příze z baby alpaky a merina.


Alpaka vlna

Středně silná vzdušná příze tvořená baby alpak. Tvořivá ovečka nabízí kvalitní příze a doplňky pro pletení a háčkování od světových i českých značek. Naše výhody jsou široký sortiment, pravidelné slevy a akce, rychlé doručení, rychlá odezva a okamžité řešení reklamací, přehedné webové stránky.


Před vlastním barvením neprochází vlákna žádnou zvláštní úpravou - jsou pouze vymývána a následně projdou běžným barvícím procesem. Luxusní a velmi vzácná vlna z druhu lamy žijící v jihoamerických Andách. Je považována za luxusnější než kašmír, angora a mohér, neboť alpakové vlny se za rok vyrobí daleko méně než těchto jiných druhů vlny. Jedna z nejjemnějších, hřejivá, příjemná na dotek, bez lanolínu, nenasávající vodu, hypoalergenní.


Alpaka vlna

Dopřejte kvalitu svým šátkům, šálám, svetrům,. Je nehořlavá a neabsorbuje vodu a její tepelně izolační vlastnosti jsou stejné pro suchou i mokrou vlnu a jsou přibližně na úrovni vlny kašmírové. Tato příze je nepatrně silnější než nedávno přidaná Alpaca Smile, materiálové složení je stejné. Pri farbení novej várky sa môže farebnosť odlišovať. Prodáváme české i zahraniční příze, certifikované příze pro děti, jehlice, háčky, bambule, výplně.


Velký výběr barev, materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky