pátek 16. září 2016

Naražeče podle pivovarů

Pivovary dle typu naražeče , Pivní chlazení. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Rozdělení naražečů podle pivovarů , Výčepní zařízení.


Proto je důležité vybrat správnou narážecí hlavu podle piva, které budete čepovat. Pokud chcete zjistit, které adaptéry se používají na sudy jednotlivých pivovarů , prohlédněte si přehled naražečů.

Pokud používáte KEG sudy od více pivovarů , pravděpodobně budete potřebovat všechny tři varianty narážečů. V detailu každého narážeče je seznam pivovarů , pro které lze narážeč použít. Naražeče k výčepním zařízením. Narážecí hlavy pro 10ky českých pivovarů , dle typů KEG sudů.


Pivní narážeče typu bajonet a žehlička, FLACH, KORB a KOMBI. Specifikaci podle pivovaru naleznete v detailu každého narážeče. Pro naražení sudu s pivem je nutná narážecí hlava.

Slouží k propojení výčepního zařízení a sudu. Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav. Přehled pivovarů a vhodných naražečů včetně videa nalaznete v naší poradně.


V našem katalogu si samozřejmě můžete vyfiltrovat zboží i podle typu naražeče pokud máte jen jeden typ. Pokud si vyberete pivo, které má zrovna jiný typ naražeče rádi vám příslušný zapůjčíme. Ať už máte připravený sud plný lahodného piva, box s vínem nebo se šťávou, budou se vám hodit kvalitní narážecí hlavy. Nabízíme kvalitní narážeče na sudy KEG a na bag in boxy a kyvety. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Jak vybrat výčepní zařízení podle způsobu použití? Využití najde kromě hospůdek a restaurací taky na zábavách, podnikových a soukromých akcích a party nebo oslavách, na chatě či chalupě.


Seznam pivovarů v České republice je výčtem aktuálně provozovaných pivovarů rozděleným podle krajů. Minipivovary a pivovary zrušené jsou uvedeny samostatně. Výčepy jsou ztichlé, židle zvednuté a plotny studené.

Tam, kde vždycky panoval typický šum, je teď liduprázdno. Pro restaurační zařízení nastaly smutné časy a některé z nich už možná nikdy nemusí přivítat žádného hosta. Chcete se mít po krizi kam vracet? Pojďme společně pohnout osudem!


Počet minipivovarů podle něj roste v severní části Německa (naopak v Bavorsku ubývá) či v Anglii. Podle Šuráně se expanze menších, tzv. Největší boom ale pak zažívají Spojené státy, kde počet řemeslných pivovarů překročil šest tisíc a nadále roste.


Jelikož na spoustě stránek pivovarů nelze dohledat, jaký typ sudu používají a nenaleznete je ani na stránkách některých prodejců sudového piva, doporučujeme tento článek o výběru správné narážecí hlavy, kde najdete pivovary přehledně rozděleny podle typu narážeče, který budete potřebovat pro jejich naražení. Prodej pivní příslušenství a náhradních dílů, prodej pivního chlazení. Představujeme vám profesionální naražeče na pivo, vhodné pro sudy KEG. Vybírejte například narážecí hlavu typu Bajonet, která má nejširší použití – pro sudy různých pivovarů. Kvalitní ověřené výrobky exportujeme do celého světa.


Stačí zjistit název pivovaru a podle následujících seznamů vybrat ten správný naražeč. Bez narážecí hlavy vaše chlazení nebude kompletní a použitelné. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Na Českém trhu se používají tři typy narážečů - bajonet, plochý a kombi, přičemž typ kombi není univerzální tzn.


Typ narážeče volíme podle piva, které chceme čepovat (seznam pivovarů najdete u jednotlivých typů narážečů nebo níže). Nejčastěji používaným typem. Výroba piva pro tuzemský trh loni klesla meziročně o procenta, průměrný člověk tak vypil 1litrů piva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky