úterý 20. září 2016

Forma na dort

Ty jsou vůbec nejoblíbenější právě pro svou jednoduchost, dlouhou životnost a praktické skladování. Silikonové formy na dorty jsou hitem tohoto tisíciletí. Formy na dorty bez dna se vyrábějí v různých tvarech z pevných materiálů, které krásně vytvarují Váš zákusek. Výhodou těchto forem je jejich skladnost.


Osvěžující ovocné nebo zmrzlinové dorty, které nemusíte péct! Letní hit ve tvaru bábovky či věnce vykouzlíte ve Formách na nepečené dorty DELÍCIA. S lžičkami DécoSpoon odhalte svou uměleckou stránku na talířích pro prezentaci, která jistě zaujme vaše hosty!


Nezbytná rozkládací forma na dort. Pro výrobu dortů budete potřebovat celou řadu různých kuchyňských doplňků, které jsou užitečné a usnadní vám práci, ale forma na dort rozkládací je pro vás alfou a omegou a rozhodně se bez ní neobejdete. Právě do této formy vlijete těsto a následně vložíte do trouby.


Forma na dort

Rozkládací kovové formy s antiadhezním povlakem a žáruvzdorné silikonové formy pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů bez rizika připálení, včetně unikátních nastavitelných forem pro přípravu dortových korpusů a moučníků různých velikostí. Nabízíme nejen praktické rozkládací kovové formy s antiadhezním povlakem, ale i žáruvzdorné silikonové formy na dort. Ty se hodí zejména pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů. S našimi formami žádný dort nepřipálíte a zároveň se vám budou hodit i na přípravu moučníků různých velikostí. Díky nepřilnavému povrchu lze dort snadno vyjmout bez jeho připečení a formu pak jednoduše umýt.


Forma je vyrobena z kvalitní uhlíkové oceli. Těsto na formě neulpívá a forma se následně v ruce snadno umyje. Detail produktu Do obchodu.


Forma na dort

Dortová forma s dobře těsnícím dnem a. Kamenný obchod znovu otevřen již dnes 9. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Praktický doplněk pečení, velmi lehký výrobek Usnadňuje práci při pečení - jednoduchá manipulace Vyrobeno z velmi odolné uhlíkové oceli, vhodné pro styk s potravinami Odolnost vůči vysokým teplotním rozdílů-60°C až 230°C beze změn vlastností Použití v pečící nebo horkovzdušné troubě také v chladničce nebo mrazícím pultu Výrobky zaručují snadné a. Formy DELICIA jsou vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů. Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhezním povlakem, který zabraňuje připalování.


Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem! Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy. Klasická dortová forma je opatřena nepřilnavým povrchem, rozevírání formy pomocí přezky.


Součástí je plastové víko s držadlem na přenášení a ochranu dortu před hmyzem. Posuvná forma na pečení dortů různých velikostí. Stačí Vám pouze jediná forma a můžete péct několikapatrové dorty.


Oetker nastavitelná ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce. Forma na dort s víkem v sobě spojuje funkce - pečení, uložení a přenášení. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Materiál: pocínovaný plech.


Baleno v průhledné fólii. Forma na bábovku se 2ma odnímatelnými dny je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí korpusů, dortů. Buď vytvoříte kulatý tvar korpusu nebo bábovku.


Tescoma Nastavitelná forma na dort kulatá DELÍCIA. Hliníková, jednodílná forma na dort ve tvaru medvídka. Formou vytvoříte dort ve tvaru medvídka, který potěší především malé oslavence.


Forma na dort

Dort můžete k svátku, narozeninám a dalším příležitostem věnovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky