úterý 13. září 2016

Pečené vepřové plátky

Pečené vepřové plátky

Huge Savings on Fluorescent Tubes. Low Prices - Save Money Online Now! Tématické fráze: vepřová pečene platky vepřová pečeně veprove platky vepřová pečeně plátky recept pečené vepřové plátky vepřová pečeně plátky recepty vepřová pečeně plátky nejlepší recepty vepřová pečeně recepty plátky pečená vepřová pečeně vepřové pečené plátky vepřové plátky pečené plátky. Zalijte vývarem a rozmíchejte. Přidejte opečené plátky masa, kmín a trochu pepře.


Vývar přiveďte k pomalému bublání pod bodem varu. Zmírněte plamen a zakryjte poklicí s mírným pootevřením. Teď už nechte vše pomalu pracovat. Plátky budou mít tu správnou rozpadavou konzistenci asi za až minut.


Pokud jsou plátky velké, ještě je nakrájíme na půlky na velikost malých medailónků. Maso můžeme trochu naklepat. Z obou stran maso osolíme a opepříme a uložíme do pekáče. Na maso dále přidáme vegetu, mletý kmín, mletou sladkou papriku a. Naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáček vytřeme olejem, vložíme maso, posypeme sekanou cibulí a zalijeme zálivkou.


Pečené vepřové plátky

Z kýty nakrájíme plátky , mírně je naklepeme, okraje nařízneme a potřeme česnekem utřeným s troškou soli. Do pekáčku nalijeme olej, položíme plátky masa, posypeme na kolečka nakrájenou cibulí a zalijeme zálivkou. Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka. Hledáte inspiraci na oběd? Jídlo je výborné a nepříliš náročné na připravu i čas.


Vyzkoušejte můj recept na vepřové plátky na česneku. Z vepřové kýty nakrájíme plátky , mírně je naklepeme, okraje nařízneme a potřeme česnekem utřeným se solí. Během pečení poléváme vývarem z plechu. Pečené vepřové plecko pečeme v celku a pěkně dozlatova a do křupava. Pečené maso vepřové na cibuli recepty, které budete milovat.


Pečené vepřové plátky

Nakonec je zalijeme kečupovou směsí. Asi za minut až hodinu je hotovo. Kuličky jalovce můžeme nadrtit, aby se aroma lépe dostalo k masu. Do zapékací mísy dáme trochu vody, poklademe plátky česneku, potom masa, posypeme celým pepřem a jalovcem.


Osolíme, přiklopíme a dáme péct do trouby na 200°C. Vepřové kotlety nakrájíme na plátky. Do hrnce nalijeme olej a vhodíme na jemno nakrájenou cibuli. Orestujeme do hněda, poté přidáme pokrájený špek a vložíme připravené vepřové plátky.


Pečené vepřové plátky

Dále přidáme sladkou uzenou papriku, sušený česnek, sůl, pepř, protlak a podlijeme vývarem. Rychlá večeře ze špajzky. Druhý den ho dejte do pekáčku, přidejte k němu polovinu sádla, podlijte ho asi 300ml horké vody a pečte v troubě vyhřáté na 180°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky