pátek 30. září 2016

Pokojové termostaty rego

Zlepšují tepelnou pohodu ve vytápěného prostoru. Topný systém zapínají pouze na nezbytně nutnou dobu a tím zajišťují až úsporu e. Zajišťují až úsporu energie. Funkce spínačů: - I - Nast.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsou jednoduché, spolehlivé, lehce ovladatelné, mají zabudovanou signalizaci sepnutí spotřebiče.


Vybírejte si Termostaty podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jsme výrobci kvalitních termostatů REGO. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Prostorové termostaty jsou zařízení určená k regulaci teploty v místnosti s drátovým nebo bezdrátovým připojením k řídící jednotce. S výběrem prostorového termostatu vám poradíme na tel. Jedná se o chytré programovatelné termostaty , které přinesou k vám domů tepelnou pohodu a úsporu na ročním vyúčtování.


U nejjednodušších typů se požadovaná teplota nastavuje pouhým mechanickým otočením kolečka, pokročilejší typy jsou vybaveny displejem zobrazujícím teplotu v místnosti a aktuální stav termostatu. Elektronický termostat Rego 9E snímá teplotu pomocí : vestavěného a odděleného čidla s vysokým krytím, a proto ho : lze s úspěchem použít pro regulaci teploty v nepřístupných a : nebezpečných prostorech v rozsahu teplot od °C do °C. Nastavte si teplotu, která vám vyhovuje. V nabídce najdete příložní, nástěnné, univerzální i průmyslové termostaty pro nejrůznější využití, takže určitě najdete přesně ten, který potřebujete. Izbové termostaty , regulácie SALUS a HONEYWELL a dalšie pre vykurovanie, kúrenie, podlahovku, kotolne a obehové čerpadlá.


Izbové programovateľné termostaty a manuálne termostaty slúžia na nastavenie optimálnej izbovej teploty v dome, čí byte. Snímajú izbovú teplotu a na základe toho sa snažia kotol regulovať vykurovací. Termostaty Dodáváme , pokojové termostaty , vestavné termostaty , kapilární termostaty. Zlep‰ují tepel-nou pohodu ve vytápûného prostoru.


Ovládání elektroventilů plynových kotlů ústředního topení, oběhových čerpadel a směšovacích ventilů topných systémů s elektrokotli, výkonových stykačů přímotopných spotřebičů, ovládání plynových kotlů s ovládacím napětím 2V apod. Pokojové Termostaty : Řada 9- autobusové termostaty. Snímají izbovou teplotu a na základě toho se snaží kotel regulovat vytápěcí výkon kotle. Když jsem se rozhodl termostat instalovat a pátral po informacích, tak jsem zjistil, že uvedený termostat nemá vlastní napájení, ale z kotle a kotle Protherm vyžadují termostaty s řídícím napětím (s baterií), dále, že termostat využívá funkci OpenTherm, o které Protherm nemá ani tušení. Zajímalo by mě jak to ve.


Pokojový termostat mechanické a digitální s nastavitelným program po dobu až jednoho týdne a možností zapojení do zásuvky. Nakupujte pokojové termostaty na Moje-Elektro. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Nejjednodušší jsou mechanické pokojové termostaty , které umožňují pouze udržovat stálou nastavenou teplotu. Nejběžnější jsou ale elektronické programovatelné termostaty s denním nebo týdenním programem a možností nastavení několika teplot v průběhu. Prostorové a pokojové termostaty rego umožňují jednoduchým způsobem udržovat teplotu v místnostech, které jsou vytápěny (přitápěny) elektricky ovládanými topnými systémy. Při regulaci teploty přímotopných spotřebičů se termostat umísťuje na zeď ve výšce až m nad podlahou tak, aby nebyl ovlivňován přímým sáláním z topných těles nebo slunečním. To znamená, že k němu vedou dráty.


Jak je zapojit k dogitálnímu termostatu, který má jenom svorky. Ovládání pokojové teploty-Ovládání teploty kotle ÚT-Ovládání t eploty TUV-Regulace teploty směšovacích ventilů (dostupné při spolupráci s modulem ventilu)-Kontrola vnější teploty (k dispozíci ve spojení s ventilem modulu)-Týdenní regulace topení-Budík-Rodičovský zámek-Zobrazování aktuální teploty kotle a. Mohou být použity pro plynové nebo olejové kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony, přímotopná tělesa nebo pro ovládání vzduchotechniky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky