čtvrtek 15. září 2016

Ekologické sáčky na svačinu

Ekologické sáčky na svačinu

Ekologické dětské plenky. Stačí, když ovoce a zeleninu vložíte do znovupoužitelného sáčku a na ten mikrotenový zapomenete. Potraviny v něm mohou navíc volně dýchat, a zůstanou tak i déle čerstvé.


Ani na křupavé rohlíky a housky už nemusíte vytahovat plasťáky. Nahradit je můžete plátěnými sáčky z bioblavny. Box na svačinu oválný s klipem od českého výrobce Tierra Verde, Kompostovatelný svačinový sáček od Maistic, voskovaný ubrousek na svačinu od slovenské značky Včelobal nebo české značky Božan a mnoho dalšího. Pojďte s námi bojovat proti jednorázovému odpadu.


I obal na svačinu může být pěkný a stylový, kromě toho, že je užitečný. Můžete si vybrat z několika designů různých barev a vzorů a tato nabídka se bude rozrůstat. Rádi se i pokusíme vyhovět Vašim představám, jak byste si svačinový sáček pro své blízké představovali, pokud si nevyberete z naší nabídky. Na ovoce, na zeleninu nebo třeba na svačinu.


Ekologické sáčky na svačinu

Hlavně už žádné mikrotenové sáčky. Frusack můžete mít stále u sebe a budete tak připraveni na nákupy v supermarketu i na farmářských trzích. Je to skoro neuvěřitelné, ale ročně se na světě vyprodukuje až bilion jednorázových nákupních tašek. Více než z nich skončí po jednom použití v koši. Jejich rozklad může trvat stovky nebo taky až tisíc let.


Stejně zbytečné jsou jednorázové mikrotenové sáčky , které používáme při nákupu ovoce a zeleniny. Vítejte na našich stránkách, kde pro Vás máme připravenou širokou nabídku lahví, termohrnků, termosek, boxů, obalů i tašek na jídlo, piknikových košů, ale i náhradní díly a spoustu vychytávek, které by se Vám mohly hodit. Všechny produkty jsme pečlivě vybírali a jsou nejen zdravotně nezávadné, ale i ekologické a. Zabalit si svačinku nebo třeba kus odkrojené zeleniny nebo ovoce, tak aby vám neokorali.


Je to snadné a navíc opravdu eko a nemusíte už použít ani jeden plastový pytlík nebo potravinovou fólii. Plátýnka s včelím voskem nebo plátěné kapsičky a textilní wrapy ušetří vaše peníze, čas i přírodu. Jednoduše pro méně odpadu. Jejich životnost je v porovnání s těmi jednorázovými neuvěřitelná – několik let! Popis a špecifikácia: Voskovaný obrúsok z prírodného ľanového plátna je vhodný na uskladnenie potravín, je skvelou náhradou plastových sáčkov.


Vhodný na zabalenie desiaty, chleba a pečiva, či na zeleninu a ovocie. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo.


Ekologické sáčky na svačinu

Troufáme si tvrdit, že jsou tyto sáčky nejhorší možnou variantou, protože spáleny budou stejně jako levné mikrotenové sáčky a na skládce se rozloží na mikroplasty stejně, jako mikrotenový sáček, jen rychleji. Zakoupením těchto sáčků pravděpodobně podporujete někoho, kdo to s ekologií nemyslí úplně vážně a. Pratelný ubrousek na svačinu z nebělené biobavlny (GOTS) bez plastové nepropustné úpravy. Dvě prošité vrstvy hutné bavlněné látky zajistí bezpečnou přepravu vašich svačin a dobrůtek.


Jsme drobná manufaktura, ale díky tomu nejsme omezeni výrobním plánováním a dokážeme flexibilně reagovat na Vaše případné podněty a požadavky. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Sáčky pro váš chleba s máslem, ovoce nebo třeba tatranku. Svačiny vám i vašim dětem přinášejí dostatek energie pro práci i studium, proto je důležité, aby byly chráněny před vlhkostí a bakteriemi.


Sáčky na svačinu jsou nezbytným vybavením každého rodiče, který pečuje o své děti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky