pondělí 19. září 2016

Čištění spár

IŠTĚNÍ SPÁR : Naneste chemii, nechte působit, žasněte. Cleamen 4naneste na pad nebo kartáč na spáry a rovnoměrně rozetřete do spár tak, aby byl na všech znečištěných místech. Nové druhy spár mají zajímavé funkce, jednou z nich je efekt aquastick, který způsobuje, že se kapky vody udrží v podobě malých perliček na povrchu. Zrádný domov: Místa, která mohou být nebezpečná. Druhou možností je obnovovač spár.


Stačí ho nanést na čisté a suché spáry pomocí aplikátoru, který.

Speciální čistící prostředky- Pomalu se dostáváme k samotnému čištění. Jistě víte, že se prodávají speciální prostředky na čištění spár u kachliček. U těch se připravte na trochu vyšší cenu oproti běžným čistícím přípravkům, což však vzhledem k faktu, že se takový důkladný úklid provádí jednou. Nepomůže-li to, zkuste do vody přidat pár kapek prostředku na mytí nádobí.


Až poté přistupte k čištění chemií. Ocet se nehodí na čištění spár mezi obklady z přírodních materiálů, které by mohl poškodit. Naplňte láhev s rozprašovačem octem a vodou v poměru 1:1.


Zkuste sehnat bílý ocet, který.

Jakmile začnou spáry ztrácet celistvost, je vhodnější celou plochu s poškozenými místy přespárovat. V takovém případě zvolte některou ze spárovacích hmot určených pro sprchové kouty nebo. Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Pro cílené čištění spár se hodí tryska s bodovým paprskem, na kterou byste měli navíc nasadit kulatý kartáč.


Přímým napařováním a rychlým pohybem drhnutí se uvolní i ty nejodolnější nánosy nečistot. Po parním čištění plochu vytřete do sucha utěrkou. Pozor na silikonové spáry.


K čištění spár je nejlepším nástrojem kartáček na zuby. Nečistotu a mastnotu odstraníte roztokem tekutého čisticího prostředku a teplé vody, popřípadě nebrusnou pastou. Když potřebujeme spáry vyčistit a nechceme kvůli tomu zvát odborníka, můžeme zakoupit a použít tzv. Přípravek je odolný vůči znečištění a vodě, lze ho použít pro stěny i. Dejte sbohem zašlým a plesnivým spárám, které postupem času mění barvu a ve vlhkých prostorech jsou náchylné na plísně. Ukážeme vám, jak opravit a obnovit spáry na dlažbě nebo obkladech.


Snadný návod na vyčištění spár v dlažbě bez použití chemických přípravků. A všechny potřebné věci na čištění jistě máte už doma. Uvidíte, že je to opravdu jednoduché.


Než se pustíte do čištění spár v koupelně, zhodnoťte jejich stav.

Možná zjistíte, že než pracně čistit či dočasně opravovat staré spáry bude jednodušší je kompletně předělat. Sáhnete-li při čištění po běžných kuchyňských prostředcích, například po octu, sodě nebo bělidlu, nemíchejte je dohromady. Vyzkoušejte čištění spár parním čističem. Díky vysoké teplotě dokáže takový parní čistič rozpustit mastnotu a odstranit špínu mezi spárami.


Pokud parní čistič nemáte nebo si jej ani kupovat nechcete, existují i jiné možnosti, jak spáry mezi obklady vyčistit, třeba i bez chemie. Existuje však několik způsobů, jak je dokonale vyčistíte a navrátíte jim původní bílou barvu. Jak navrátit koupelně původní vzhled. Tryska s tlakovou párou je ideálním prostředkem na čištění spár v obkladech a dlažbách. V nich se nejvíce usazují plísně.


Pokud pouhá tryskající pára nestačí, pomůžeme si kartáčkem nasazeným na trysku. Vás zrenovovat a vyčistit včetně. Dlažbu otřeme mokrým hadříkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky