úterý 31. března 2020

Zbytky látek z výroby

ZBYTKY LÁTEK NA ODĚVY Manšestr Flanel Košiloviny Bavlněný úplet. Vyrobte si z našich látek. Upřesnit parametry Cena: Kč.


Tady se plní sny každé amatérské švadlenky - můžete zde totiž nakoupit zlevněné zbytky látek. Rychlost se určitě vyplatí, jinak se může stát, že Vám někdo ten „Váš“ kousek vyfoukne před nosem.

Naše levné zbytky látek jsou koncové kusy nebo. Nabízím zbytky látek z naší výroby. Jsou to vlastně dostřihové zbytky látek. Zpravidla se jedná o míry do metru látky. A zpravidla je k dispozici pouze jeden jediný kus (zbytek do metru).


Uvedená cena je vždy za tento jeden celý kus. Slevy se pohybují od do. Balíčky látek na patchwork Balíčky látek na patchwork.

Všechny balíčky máme skladem, ihned k odes. Z našich látek hravě zhotovíte závěsy, ubrusy a prostírání, sedáky na židle, lavice a houpačky, sedací a válecí vaky, polštářky, taštičky, peněženky, hračky, hrací deky, povlečení, kapsáře, nebesa, košíčky, šátky oděvy a jiné doplňky Střiháme po půl metrech. Látku obdržíte vždy v jednom kuse. V této kategorii prodáváme zbytky látek.


Některý zbytek látky může být ve více kusech - uvádíme jako SADA nebo BALÍČEK. Není to sice nic luxusního, ale je to hlavně levné. Podívejte, jak zužitkovat zbytky látek a udělat z nich menší koberec, který může být spíše jako dekorace. Stačí zvolit správné barvy a trochu si pohrát s nůžkami a zručností. Home In Cube Vám to předvedou.


Ve výsledku vypadá koberec docela. Látky pocházejí z ukončených kolekcí z velkoobchodů, šicích dílen apod. Většinou jde o kvalitní látky původem z Itálie.


Zbytky látek kg (barevný mix) bavlna. Vážení zákazníci, Vaše objednávky přijímáme a stále pro Vás šijeme! Rušíme však s ohledem na nařízení vlády, možnost osobního odběru, hotovostní platby a dobírky. Prodej je po kg balíku, tedy buďto 10x50g, anebo 5x100g.


Příze jsou bez etikety a neuvádíme u nich složení, ani návin.

Barevné odstřižky, zbytky a kousky látek z výroby. Jedná se o zbytky ze zakázkové výroby , tudíž se. Vše co mi zbývá z mého šití. Mix materiálů - úplet, jednolíc, el. Kousky různých délek a šířek, malé,.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Balíčky jsou sestaveny ze zbytků stejného typu látek , u každého balíčku najdete popis materiálů, informaci kolik metrů a kolik kusů látek je v balíčku a to vše za výhodnou cenu. K výrobě se dnes používají textilní ořezy a zbytky látek z tovární výroby.


Tradiční oravské ručně tkané koberce si můžete objednat na dobírku z naší on-line nabídky. Internetový obchod se slovenskými ručně tkanými koberci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky