úterý 10. března 2020

Páska straitflex original

Materiál se nekroutí, netrhá, nevytváří prohlubně. Je maximálně odolná proti vlhku, a proto je vhodná pro použití například v koupelnách a dalších místech, kde by jiné pásky mohly být narušeny vodou (balení 3bm). Potřebujete vyztužit vnitřní nebo vnější rohy v ostrých úhlech 90° opravit spáru v ploše, opravu prasklin? Prodej se realizuje po krabicích (krabice = 3m pásky) nebo kartonech (karton = krabic, tedy 3m pásky).


Unsubscribe from Jiri Mraz?

SCANDIPAINT Eckschutzschiene STRAIT-FLEX WET -FLEX an Aussenecke. TAKA YAKA 28views. Vkládá se nepotisknutou stranou do práškových nebo namíchaných tmelů, konce se zastřihují do ° úhlu.


Po zaschnutí finální vrstvy se povrch přebrousí brusným papírem. Straitflex MIDF-FLEX 300. The word is connected to ancient Greek word πάσκα ( páska ) and Georgian: პასკა (Easter), derived from the Orthodox believers in Byzantine Empire.


The name is connected to the Jewish holiday of Pesach. In Finland the name Pääsiäisleipä (Easter bread) is use because paska is an obscenity in Finnish meaning shit.

STRAIT-FLEX Original jsou pásky na bázi neměkčeného PVC, celulózy a skleněného vlákna. Standardní šířka pásky je 6mm, tloušťka mm a dodává se v. Použití v interiérech vyloučí. Páska je voděodolná, vhodná do vlhkého prostředí jako jsou koupelny, nebo okolí sprchových koutů.


Je snadno tvarovatelná do koutů i rohů, díky tomu je vhodná pro úhly 90°, větší i menší. To jí propůjčuje až o větší přídržnost k podkladu než provedení bez otvorů. Stavebníkům a montážníkům bez předchozí zkušenosti s výztužnými páskami to významně usnadňuje montáž a zároveň nabízí vyšší jistotu kvalitního výsledku.


Pásek se stříhá nůžkami a pro rychlé odměření požadované délky lze využít délkové stupnice vytištěné přímo na pásku. Páska se vkládá do tmelu na spáry sádrokartonových desek, konce se zastřihují do úhlu 45°. Pásku je možné použít na sádrokartonové, sádrovláknité a cementové desky. Páska se ustřihne na požadovanou délku a její konce se zaříznou v úhlu °. Páska se přeloží na polovinu tak, aby se potištěné strany dotýkaly. Pásku je nutné vždy přizpůsobit konkrétnímu použití (vnitřní, vnější roh) – vždy s malým předpětím, které zaručí dokonalé a celoplošné přilnutí do tmelu.


A szalagok használva vannak a gipszkarton belső és külső sarkai megerősítésére enteriőrben. Megakadályozzák az illesztések repedezését, egyenes éleket és sarkokat eredményeznek. I v koronavirové sezóně máme otevřeno, objednávku při osobním převzetí vám předem připravíme bez zbytečného kontaktu.

Pásky jsou snadno tvarovatelné do kou. Páska Original je najhrubšia páska, ktorú je možné osádzať do vnútorných rohov, ale aj do vonkajších rohov na sadrokartóne. Na osádzanie na vonkajšie rohy sa spotrebuje oveľa menej tmelu (až o ), ako pri bežných rohových lištách.


Jedinečnou výhodou pásky je její odolnost vůči vodě. Je vhodná na vkladanie do vonkajších aj vnútorných rohov, nepravidelných rohov a na tmelenie vikierov a okenných špaliet. Dobré vedieť: VEĽKÁ NOC, COVID-a kuriér zadarmo pri nákupe nad 49€, viac info.


Populární fixační a tužící páska , která zamezuje především otevřeným prasklinám v sádrokartonových konstrukcích. Produces straight, durable, and professional corners. Resists dents, paint chipping, shrinkage, and common cracking problems. Installs using standard compounds. No special tools or fasteners needed.


Cena produktu bez dopravy Skladem. Vysoká estetická kvalita a dlouhá životnost suché výstavby v interiérech budov vyžaduje těsné a stabilní napojení stěnových desek navzájem nebo na nosné konstrukce, zejména v rozích a koutech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky