středa 4. března 2020

Ozdobné děrovačky na papír

Ozdobné děrovačky na papír. Každý, kdo rád tvoří a je kreativní, jistě ocení tyto krásné dekorativní děrovačky na papír. Na výběr je z různých motivů, vybere si jistě každý.


Fialové děrovačky s malým motivem výkroje. Vlož papír do děrovačky , stiskni tlačítko pro děrování (vzor se vystřihne) a po zaplnění zachytávače jej vyprázdni.

Do poznámky uveďte o jaký motiv máte zájem. Papír na malování barvami. Položek k zobrazení: 176. Elektronický obchod pro kreativní tvoření s dětmi i pro dospělé. Nabízíme materiály, nástroje, pomůcky a doplňky pro mnoho postupů a technik - modelování, polymerové hmoty FIMO, CERNIT, PREMO, výroba šperků, tvoření z papíru, Big Shot, malování.


Osvědčená a zábavná ozdobná raznice i pro tvorbu s dětmi při vytváření školních projektů. Velikost výstřižku ve tvaru hvězdy je cm.

Raznice, razidla, děrovačky na papír nebo taky výsekové strojky představují výrazného kreativního pomocníka. Tato razidla jsou určena výhradně na papír. Děrovačka prorazí papír. Nabízíme široký výběr motivů ozdobných děrovaček v různé velikosti výseku.


Klasické, rohové i lemovací, sety 12ks. Kvalitní ostří je bezpečně umístěné. Nechte na papír proniknout kousek vaší fantazie a vyrobte tu nejoriginálnější výzdobu v okolí. Potřebujete si vytvořit štítky nebo visačky a požadujete, aby byly dokonalé a podle Vašich představ? Vyrobte si je jednoduše a úplně sami!


A to díky snadnému užívání ozdobné děrovačky na štítky 3v1. Pro malé i velké výtvarníky. Objednávky vyřizujeme do hodin, nákup bez registrace, množstevní slevy, akční nabídky. Vřele doporučuji stalo se mi, že jsem si objednala zboží a pak jsem si uvědomila, že ještě něco potřebuji tak jsem objednala znova a obchod mi upravil objednávku sám od sebe tak jsem měla jedno poštovné i když jsem jim o to nepsala. Díky ozdobným děrovačkám snadno vyseknete z obyčejných i kreativních papíru různé tvary a velikosti ozdobných prvků.


Najdete zde raznice od malých až po velké. Lze ji využít například k dekorování přání, oznámení, okrajů pozvánek, tvorbě ornamentů, bordur a podobně.

Novinkou v sortimentu jsou prostorové děrovačky na papír Fiskars, pomocí kterých snadno a přesně vyrazíte různé tvary do prostoru papíru. Už nemusíte zdobit pouze okraje papíru nebo složitě papír přehýbat, pokud potřebujete vytvořit ozdobné tvary uprostřed papíru. Navíc mají děrovačky označené mřížkování, pro přesné navázání na již hotový. Zakládání faktur či jiných dokumentů do šanonů, vám děrovačka velmi usnadní. V nabídce máme jednoduché i dvojité děrovačky.


Díky praktickému pravítku, budete mít otvory ve všech dokumentech na stejných místech. Jejich ergonomické provedení vám zaručí snadnou a pohodlnou práci. Bohatá nabídka děrovaček a děrovačů, včetně čtyřděrovaček. Malé, střední velikosti i masivní výkonné.


Celokovové (stříbrné i černé), plastové (pestrá nabídka barev).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky