úterý 24. března 2020

Rock machine manhattan 70 29

MANHATTAN - find a dealer. Created with sketchtool. Rock Machine ResearchDevelopment Passion. If you want to burn, be on fire! From the first pencil sketch, through prototype testing.


We hate spam as much as you do - so we promise to send only relevant information from time to time!

We also value your privacy and won‘t share your e-mail address with anyone else. Weight is set for M sized frame unless stated otherwise. We focus on maximum reliability, so cutting some grams down is not our priority!


The weight is measured as the each bike specification shows. A videon låtható bringa våzmèrete L-es. A bowdeneket a fèkcsővel együtt a våzban vezettèk el. Free Shipping Available. Unsubscribe from VeloSklad?


Velice dobře osazený stroj na kolech s výbavou SHIMANO XT,SLX.

Počet převodů 1x1 výkonné brzdy Shimano MT500. O kvalitní odpružení se stará velmi dobrá vidlice Rock Shox Sektor RL, Debon Air, vzduch, s lock outem na řidítkách. Move the image by dragging it.


Тестовый заезд, асфальтом до леса и дальше по лесу! Jízdní kola) Hodnocení produktu: (). Samozřejmostí je přední odpružená vidlice s lock outem a hydraulické brzdy. Lehký hliníkový rám je osazen odpruženou vidlicí. New and Used Vehicles and Parts.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Spam neznášame, rovnako ako vy.


Uusi Shark Spine alumiinirunko on kevyt, kestävä ja todella tyylikkään näköinen. Manhattan má lehký hliníkový rám, který je postaven na velkých kolech a osazení tvoří odpružená vidlice SR Suntour XCT, komponenty Shimano s převody a hydraulické kotoučové brzdy Shimano. Bicikl LEGNANO L2VINTAGE GENT 28” 2. Nepřehlédněte žádnou akci. Přejete si být informováni o našich novinkách a akcích?


Přihlašte se k odběru newsletteru.

ROCK MACHINE - Kola pro všechny, kdo milují sportovní jízdu na horském kole. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky