pátek 27. března 2020

Zarážka na knihy billy

Zarážka na knihy Babylon (ks) Barva: bílá. Stačí ji nasounout na jakoukoliv dřevěnou polici tloušťky až mm. Dodává se v páru - cena je uvedena za pár. Omlouváme se, ale tento výrobek není možné koupit na internetu nebo po telefonu.


Detail produktu Do obchodu.

Je držena vlastní vahou knihy a podepírá ji ve svislé pozici. Knižní zarážka se hodí i pro ty nejmenších police, nevyžaduje montáž. Ako prezrádza názov, má zarážka na knihy za úlohu zabrániť pádu kníh. V digitálnom svete si však nachádza ďalšie možnosti využitia. Nachádzame nové zamestnanie pre držiak na knihy.


Než Dobby získal svobodu, musel sloužit v rodině Malfoyů, což zahrnovalo vše včetně tahání zavazadel. Délka podstavce cca cm.

Ručně malovaná pryskyřice. Držák je vhodný na knihy , CD i DVD. Objavte našu sériu moderných knižníc BILLY s modulárnym dizajnom.


Nájdete v nej flexibilné úložné diely, ktoré nemusíte použiť iba na knihy a nielen v obývacej izbe. Vyberte si z ponuky veľkostí a farieb – od výraznej červenej a modrej až po klasickú bielu, čiernu a prírodnú farbu dreva. Objevte naši sérii moderních knihoven BILLY. Jsou to vlastně modulární, flexibilní úložné díly, jež se dají použít i jinak než na knihy a jinde než v obývacím pokoji.


Vybírat můžete z široké nabídky rozměrů a barev včetně sytě červené a modré, klasické bílé nebo přírodního dřeva. Vybírejte z novinek a bestsellerů kategorie Zarážky na knihy - konec padání knih. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Jedna strana zarážky pro knížky se položí na polici a zatíží knihami - to úplně stačí k tomu, aby knihy držely ve vzpřímené poloze a nepadaly. Tato zarážka na knížky je vhodná i pro ty menší police.


Knihovnu BILLY si můžete uzpůsobit s pomocí police a zarážky na knihy BOTTNA, které jsou dostupné v různých barvách. Najděte si chvíli, knihy pěkně seřaďte, roztřiďte a udělejte z nich opravdu krásnou ozdobu interiéru. Udržet knihy na svém místě zvládnou zarážky levou zadní a navíc budou zástupu knih náramně slušet.

Dejte konec padání knih. Stylové zarážky na knihy ozdobí váš interiér a každou poličku. Jistě budete mít krásný pocit, vždy, když se podíváte na poličku a půjdete si ihned pro svou oblíbenou knihu. PÁROVÉ ZARÁŽKY NA KNIHY , IKEA za 2Kč. Tato nabídka od prodejce shellymax byla archivována dne 22.


Inzerát Ikea - zarážka na knihy , originál zabalené, v okrese Klatovy, cena Kč, od Iva Čeňková na Sbazar. Pokud Vám knihy jen tak leží na polici, je třeba dát jejich uskladnění nějaký řád. Tato nádherná sada zarážek na knihy s postavičkami sov je velmi praktická.


Zároveň ale představuje krásný dekorativní prvek do vaší kanceláře, studovny či obývacího pokoje. Naše nádherně vyvedené kniž. Noble Collection zarážka na knihy Harry Potter bílý šachový rytíř.


Tato stylová replika bílého rytíře z čarodějných šachů slouží jako zarážka na knihy. Ideální pro fanoušky Harryho Pottera a jejich magické grimoáry! Bux billy z ikea, alsbo dat rovnakh vyrobif. Dark Horse Comics zarážka na knihy Dragonstone Gate Dragon. Dračí hlavy varují všechny před mocí rodu Targaryenů!


A když chcete mít pohromadě všechny ovladače, bude se zase hodit kapsář nebo závěsný úložný díl. Prohlédněte si naši nabídku a vybírejte! Dekoratívne zarážky na knihy Antic Line Anglais. Hodia sa na chalupu, do romanticky zariadených interiérov ale i tradične ladených domovov.


Doplnky Antic Line sú vytvorené tak, že sa dajú veľmi ľahko kombinovať medzi sebou, ale skvele zapadnú i do už hotových interiérov. Vyskúšajte si tento jemne vintage štýl!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky