středa 11. března 2020

Obsluha nápojových a potravinových automatů

Společnost COSTE czech, a. Obsluha nápojových a potravinových automatů na hlavní pracovní poměr. Vzhledem k charakteru práce vhodné spíše pro muže. Volná místa Středočeský kraj.


Obsluha potravinových a nápojových automatů – ŠKODA AUTO Mladá Boleslav.

V ARAMARKU ctíme tradice a oceňujeme inovace. Přes let se věnujeme firemnímu stravování a stejně dlouho měníme pohled veřejnosti na něj. Místo výkonu práce - COSTE czech a. Celkem historických nabídek je přístupných po přihlášení.


Jedná se o fyzicky namáhavou práci. PROFESE CZ-ISCO OBOR Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků P. U nás v Brandýse Vás čeká: obsluha osazovacích automatů zajištění plynulého chodu výrobní linky doplňování materiálu na výrobní lince práce na nejnovějších SMT technologiích čistá a moderní výroba práce v týmu intenzivní zaškolení v tréninkovém centru i na lince Nabídka. Zažádat na webu společnosti.

Mýto Před měsíci Buďte mezi prvními uchazeči. Nabídka již není aktivní, níže najdete podobné nabídky. Jsou vhodným doplňkem prodejních nápojových i potravinových automatů.


Nabízíme Vám široký sortiment spirálových prodejních automatů vyráběných předním světovým výrobcem prodejních automatů , italskou firmou FAS. U každého modelu si můžete zvolit z několika variant různých konfigurací. W-systém nabízí stálý přísun čerstvé vody v barelech na vodu a automatech na vodu.


Nebudete mít žádné starosti se servisem, vše řešíme za Vás. Podívejte se na JobDNES. Cílem této obchodní veřejné soutěže je uzavření nájemní smlouvy s vítězem soutěže, jejímž účelem je zajistit provozování nápojových a potravinových automatů pro potřeby návštěvníků zoologické zahrady za současného.


Dodává, pronajímá a umísťuje nápojové automaty na teplé a studené nápoje, na chlazená jídla, cukrovinky, balené nápoje a další. Dodá Vám kvalitní náplně do nápojových automatů značek AG Foods, Kraft Foods a Nestlé. Nápojové, prodejní, potravinové automaty Praha.


Více informací na webových stránkách. Tyto přístroje zajistí špičkové občerstvení pro Vás, Vaše spolupracovníky a zákazníky. Pokud se Vám neozveme po dobu jednoho měsíce od zaslání životopisu, upřednostnili jsme jiného uchazeče.


Provozování a prodej nápojových a potravinových automatů.

Chcete přispět ke zpříjemnění dne našich zákazníků? Pronájem automatů na kávu do kanceláře. Tak čtěte dál… Vaší pracovní náplní bude doplňování, údržba a drobný servis nápojových a potravinových automatů přímo u našich klientů. Hledáte nejvhodnější automat na kávu, cappuccino a další horké nápoje? Vyberte si z naší nabídky moderních automatů na zrnkovou i instantní kávu.


Základ každého automatu je minimálně voleb s nápoji do malého kelímku a další modely nabízí i možnosti kávy s sebou do velkého kelímku, tzv. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ZdravoMat, PROMATIC, Petr Kovář,. Prodej a provozování prodejních automatů.


Nabízíme Vám komplexní služby: záruční a pozáruční servis po celém území ČR, prodej ingrediencí, prodej kelímků, náhradní díly, poradenství a konzultace, repase automatů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky