pátek 27. března 2020

Za odvoz praha

Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Potřebujete se zdarma zbavit starého nábytku?


Daruji nábytek za odvoz zdarma. Hledáte nábytek zdarma za odvoz ? Důležité je, aby se dal zavřít a těsnil.

V případě požadavku týkajícího se platby poplatku kontaktujte písemně nebo osobně správce poplatků za odpady na adrese: odbor daní, poplatků a cen Magistrátu hl. Praha před hodinami. Nabízím za odvoz větší množství letních pneumatik a dvě zimní a plechové disky. Lze i více pneu sad než na foto. Používaný, ale plně funkční, pouze nutno vyčistit.


Je rozebraný, tedy na fotce nejsou všechny části, ale je kompletní. Asi až na jedno CD to jsou originály. Psáry Samozivitelka vnouzi. Na desce stolu je sklo - není nutné brát.

Ke stolu je skříňka se dvěma šuplíky - není nutné brát. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Stará pračka pro sběratele.


Zdravím, sháním nějaký starý, ale funkční notebook. Bylo by nejlepší za odvoz , dojedu kamkoliv, ale popřípadě můžu i něco málo zaplatit, když to bude poblíž, klidně stolní počítač, a. Kategorie s nejvíce nabídkami. Vše je možné vzít i po jednom kusu.


Kožené křeslo a sedačka jsou z části ve špatném stavu, viz. Rozměry: křeslo 95x95x9 pohovka pro osoby 84x73x20 sedačka 95x95x21 pohovka pro osoby 85x73x140. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Použité sedací soupravy bazar: za odvoz. Drátěné, kovové stěny na zavěšení drobných výrobků.


Cena je za vše dohromady. Hľadáte veci za odvoz ? Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len odvážať. Je starší, ale zachovalý, umytý, vyčištěný, ještě se někomu může hodit. Přidám k tomu také ks starších plechů na pečení. Je na dřevěných nožkách.


Nutný vlastní odvoz a odnos. Nepoužito, nerozbaleno.

Zdarma za odvoz , případně pouze za poštovné. Treba ich vytepovať, ale inak ešte určite niekomu poslúžia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky