středa 11. března 2020

Hrnec na výrobu šťávy

Parní odšťavňovače jsou sice jednoduché, ale pozor na nutriční hodnotu šťávy. Vypadá podobně jako hrnec na zavařování, ale místo kompotů a marmelád produkuje sladkou a voňavou ovocnou šťávu. Bývá relativně levný, snadno se používá, ale jeho použití, zvláště pokud vám kromě chuti záleží i na zdraví. Moštovací parní hrnec pro klasickou výrobu domácích moštů, který si v následujících řádcích představíme a přidáme i návod na jeho používání.


Domácí parní moštovací hrnec dokáže připravit kvalitní přírodní mošt ryze přírodní cestou. Vhodný pro indukční vaření.

Velký nerezový hrnec na odšťavňování, vhodný pro přípravu domácích šťáv a marmelád. Domácí šťávy a sirupy se dají vyrobit různě, pracně mletím i jinak. Dnes jsou v prodeji nerezové hrnce na výrobu domácích šťáv a sirupů. Pochlubte se nebo poraďte, jak to na tomto hrnci děláte vy. Zda dáváte cukr do ovoce, nebo do vyteklé šťávy.


Někdo paří ovoce bez cukru a potom šťávu dochutí cukrem. Varná nádoba se sendvičovým dnem, sběrný hrnec s vypouštěcí hadičkou, perforovaný hrnec k propařování ovoce, skleněná poklice s otvorem pro únik páry. Výška celé sestavy je cm.

Prodám zcela NOVÉ věci, v originálním obalu, nikdy nevybalené: 1) Hotový závěs - záclona, barva světle zelenkavá, 1x 2cm. Klasické prostěradlo bílé 1x 2cm. V dalších inzerátech prodávám více závěsů. Celonerezový lis na brambory se čtyřmi různými výměnnými nástavci na výrobu šťouchaných brambor, bramborového pyré, špeclí, zmrzlinových špaget atd.


Lis je ergonomicky tvarovaný pro pevné držení a je opatřen opěrkou na hrnec se dvěma drážkami pro různé velikosti hrnců. Rozměry: délka 3mm, šířka mm. Je na něj potřeba jen několik základních ingrediencí, zvládnete ho za pár minut a výroba je. Hrnec pro výrobu džusu. Tato aviváž ATTITUDE byla vyvinuta speciálně pro prádlo našich nejmenších.


Dobrý den, prosím o radu a recept na rybízový sirup-šťávu. Dělala jsem za studena, ale vykvasila, ale převařila jsem jí a zavařila. Dostala jsem odšťavňovací hrnec , ale bez receptu jak v něm udělat šťávu. Máte někdo zkušenosti jak na to?


Poštovné cca 1jako balík do ruky. Při výběru více věcí sleva. Bezový sirup od SKŘÍTKŮ Z KYJOVSKÉHO LESA v odšťavňovacím hrnci.

Výživný a bohatý pleťový krém, který vás překvapí nejen svojí lehkostí na pleti, ale i lehkostí výroby! Kvasná nádoba- hrnec s víkem,těžkým závaží,a bukovou tyčku s gumou. Zeleninu na pickles si musíte dodat sami.


Receptů na mléčně kvašenou zeleninu máme plný internet, a něco jsme si vyzkoušely,(níže) tak jezte,a žijte zdravě. Masivní, těžká zátěž, základ kvalitního kvašení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky