pondělí 23. března 2020

Vosk na dřevo cena

Dnešní video ukáže čím ošetřit dřevo. Ve videu ukazuji výrobky, které mám odzkoušené a rád je pravidelně používám. Používám směs olejů: Tungový.


Rádi vám poradíme se vším na téma: Barvy a tapety. Karnaubský vosk - Carnauba wax - přírodní vosk na dřevo.

Skládá se z mnoha přírodních sloučenin, a to především z esterů vyšších mastných kyselin, pryskyřic a jednosytných alkoholů. Vosk se získává z listů palem copernicia cerifera, které rostou pouze. Přírodní vosky na dřevo - včelí vosk (bee wax), karnaubský vosk (Carnauba wax), kandelilový vosk (Candelilla wax). Tyto vosky jsou řešením jak navoskovat (čím voskovat) dřevěné plochy.


Vosky jsou vhodné k voskování dřeva, podlahy, parket, nábytku. Vosk je vhodný k leštění parket a laminátu. S jedním balením můžete v závislosti na druhu dřeva a jeho zpracovatelnosti voskovat z 5-mdřevěného povrchu.


Po aplikaci na dřevěný povrch musí být povrch dobře vysušen.

Doba schnutí: 2-hodin. Doporučujeme použít vosk do měsíců od data výroby. K čemu použít vosk na dřevo.


Vosky na dřevo slouží k snadnému ošetření nožů, dýk a dalších materiálů. Na rozdíl od laku proniká hlouběji do dřeva a nezakrývá přírodní vzhled dřeva. Snadno se nanáší i opravuje.


V našem e-shopu máte možnost zakoupit špičkové vosky na dřevo, které můžete začít ihned. Kvalitní vosky na dřevo Osmo, Remmers a Stachema u nás rychle a pohodlně nakoupíte za skvělé ceny! FUNGUJEME OPĚT NA 1 Pro všechny zákazníky bez rozdílu. Moc vás prosíme, nezapomeňte při návštěvě naší prodejny nosit roušku.


DÁLE INFORMUJEME O ZASTAVENÍ MOŽNOSTI PLATBY DOBÍRKOU. O TOTO OPATŘENÍ NÁS POŽÁDALI NAŠI PŘEPRAVCI. STÁLE ZŮSTÁVÁ MOŽNOST PLATBY PŘEVODEM, PŘÍPADNĚ KARTOU - ONLINE.


Složení původních voskových nátěrových hmot pro měkké dřevo bylo jednoduché: Nastrouhaný včelí vosk se rozpustil v terpentýnu zahřátém ve vodní lázni a nanesl se štětcem na nábytek. Výhodou je snadná aplikace, renovace a mírné ekologické zatížení. Vhodné k nátěrům podlah v interiéru.

Barvy, laky na dřevo ) Hodnocení produktu:. Použitím kvalitních pigmentů chrání barevný vosk dřevo před zešednutím. Barevný vosk , vytváří mastný nátěr,. V současné době se pro povrchovou úpravu dřeva stále více používají oleje a vosky.


Dřevo , respektive jeho povrch je napuštěn tekutým, případně pastovitým voskem, nebo přírodním (ale někdy i syntetickým) olejem s vhodnými vlastnostmi, který se vsákne do jeho struktury, a tak ho chrání proti vnějším vlivům. Olej nebo vosk na dřevo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Obzvláště se doporučuje na nábytek a dětské hračky, podlahy (U podlah se doporučuje konečný nátěr Tvrdým voskovým olejem), stěny, stropy, dveře, lišty, trámy a lepené dřevo. Dekorační vosk vytvoří povrch odpuzující vodu a nečistoty – je odolný při stírání na vlhko a rovněž je odolný vůči skvrnám. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Upozornění: podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vosk na dřevo : k doručení domů nebo na prodejnu. Včelí vosk na dřevo BEEWAX. Už vás nebaví váš starý dřevěný nábytek?


Představujeme úžasný lak, který oživí váš nábytek a dodá mu lesk jako nikdy předtím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky