pátek 13. března 2020

Prodej skla na míru

ExpoWin je úspěšná, dynamicky se rozvíjející firma, která klade spokojenost zákazníka vždy na první místo. Hlavním posláním našeho webového obchodu je poskytovat zákazníkovi co nejkvalitnější skleněné tabule za co nejnižší cenu na trhu. Krbové sklo na míru Prodej krbového skla na míru pro krbová kamna a vložky, pece teplotní odolnost 800°C extrémní pevnost i po zahřátí žáruvzdorného skla odolnost proti tepelným šokům. Potřebujete vyměnit prasklé krbové sklo? Keramické žáruvzdorné sklo řežeme na míru dle Vámi zadaného rozměru.


Provádíme řezání skla na míru dle požadavků zákazníka.

Jsme schopni provést také speciální výřezy a ořezy skel. Pro bližší informace nás prosím kontaktujte, nebo nám zašlete nezávaznou poptávku. Sklenářství Novenko pracuje rychle a spolehlivě. Zasklívání oken a dveří. Montáže skla a zrcadel v Praze a blízkém okolí.


Kompletní zpracování a dodávky plochého stavebního a interiérového skla. Skleněné konstrukce, posuvné a otočné skleněné dveře, skleněné pochozí podlahy, schody, zábradlí, sprchovací kouty, skleněné zavěšované stříšky. Odolává vysokým teplotám do 8°C.


V našem formuláři se ihned dozvíte cenu za sklo.

Náhradní sklo do krbových kamen, krbů, posíláme do hodin! Poštovné včetně dobírky 20- Kč. Prodáváme plexisklo (Plexiglas, Perspex, Plexi), polykarbonáty,PETG a další plasty. Nabízíme zpracování, prodej plexiskla a polykarbonátu na míru. Přes typů oken, snadný výběr příslušenství na míru a hlavně okamžitá a finální cena vás přesvědčí, že nová okna nakoupíte hravě sami.


U nás na cenovou nabídku nečekáte – vidíte ji v reálném čase. Navíc vám na přání okna namontujeme a stará odvezeme. Kontrolní procedury a zkoušky jsou velice podobné certifikačnímu procesu CE pro evropský stavební trh.


Sklo Vám uřízneme na přesně požadovaný rozměr jak pravoúhlý, tak i kulatý. Hrany obrousíme tak, aby sklo nebylo ostré. Pro náročná provedení hrany dokonale vyleštíme. Do skla umíme vrtat otvory pro různé úchyty nebo dveřní panty. V případě skleněných obkladů pro.


Vyrábíme a instalujeme designová odolná skla do interiéru i exteriéru. Navrhneme vhodné zasklení pro každý typ objektu. Podívejte se na naše instalace a realizace!


Výroba akvárií a terárií, stojany na CD Broušení a vrtání skla Rámování obrazů a zrcadel, paspartování Clipové rámy na míru Výroba a montáž zrcadel, imitace pískování Prodej polykarbonátových desek Makrolon. Nabízíme průhledné přepážky ze skla nebo plexiskla jako dočasná i stálá řešení pro Vaše prodejny.

Ochranné přepážky na míru včetně zaměření, doprava zdarma! Sklo na míru - Kuchyňské skleněné obklady na míru - Skleněné stoly na míru Lepené sklo VSG Lepené sklo VSG Bezpečnostní vrstvené sklo je složeno alespoň ze dvou tabulí, které spojuje PVB (polyvinyl butyral) folie o síle mm nebo mm. Kalkulátor oken na míru vám okamžitě řekne cenu a můžete si vyzkoušet, jak cenu oken na míru ovlivní změna v profilu, typu či barvy okna a zasklení. Sami si jednoduše navolíte specifikaci a už jen vybíráte nejvhodnější variantu.


Během chvilky si tak můžete sami objednat plastové okno na míru , a to včetně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky