čtvrtek 12. března 2020

Umělý dým

Celoroční prodejna v Praze Modřanech. Velkoobchod i maloobchod s velkým výběrem zábavné a profesionální pyrotechniky II a III. Zajišťujeme profesionální. Umělý dým bílý pro filmové účely. K zapálení můžete použít zápalnici.


Intenzita kouře je závislá na množství použité dýmové směsi.

Můžete ji dát do nehořlavé nádoby nebo vytvořit cestičky. Dým je určený zejména pro filmové účely, bojové simulace, požární cvičení. Jak se vyrábí umělý dým pro jeviště? Asi by to mělo být zdravotně nezávadné. Já jen vím, že krásné dýmá suchý led hozený do vody, ale to asi nebude ono.


Výrobek se může používat pouze na volném prostranství, mimo dosah snadno zápalných látek, na nehořlavém podkladu. Návod k použití: Do prostředního otvoru se zasune papírová, zdpožďovací trubička. Prášková směs bílého dýmu pro filmové účely.

CENA ZA PLECHOVKU JE TEDY 3x 275kč ! Prodejní cena 27- Kč. Filmový kouř - umělý dým - kg. Sypká směs, která vytváří při hoření bílý dým.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Efektové výrobníky jsou zařízení vytvářející umělou mlhu, kouř, sníh, nebo bubliny. Výrobníky mlhy a kouře vytváří různý typ dýmu. Dým z dýmovnic vzniká sublimací pevných látek, které se v chladném vzduchu opět sráží do pevného skupenství. A tyto velmi jemné pevné částečky se usazují na předmětech, pokryjí povrch všeho v místnosti, zalezou všude, i do počítačů a kovové předměty pak časem oxidují.


Takže pokud použijete dýmovnici v místnosti, za následky neneseme žádnou odpovědnost. Author: Požární bezpečnost s. Sypká pyrotechnická slož, která během hoření vyvíjí velké množství bílého dýmu. Pouze pro venkovní použití.


Dodáváno v PE sáčku, včetně návodu na správnou manipulaci. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ohňostroje pro různé příležitosti a širokou veřejnost.


V inscenaci je použitý umělý dým a stroboskopické světlo, které není vhodné pro diváky s epilepsií.

Vzhledem k nestandardnímu uspořádání hlediště u této inscenace vás po začátku představení nemůžeme vpustit do sálu. Máme dojem, že umíme určit, kdy přesně se co stalo. Mnohé věci a události jsme očíslovali.


Války a republiky mají své dané pořadí, víme co a kdy slavit. Ve skutečnosti však máme jen moře času. Moře, které nás jednou pohlt.


Jsme malá firma rodinného typu, tudíž máme menší režijní náklady než velké pyrotechnické firmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky