čtvrtek 5. března 2020

Výroba vonných svíček

Tato záliba může být velmi příjemným zážitek pro každého. Unsubscribe from DaMiBuilder? Co budeme na výrobu vonných svíček potřebovat?


Na výrobu vonných svíček toho moc potřeba není, což ocení každý, kdo nerad běhá po obchodech. Navíc dnešní doba umožňuje si všechny potřebné materiály nakoupit z domova přes internet. Budeme potřebovat: Vosk na výrobu svíček – jelikož si chceme udělat svíčku.

K výrobě svíček potřebujete formu na svíčku, vosk, knot, barvu a nějakou pěknou vůni z naší nabídky vonných olejů. Vytvořte si vlastní vonné svíčky, které krásně provoní váš pokoj. Nalejte voňavý svíčkový vosk do silikonových forem a podle vlastní fantazie si snadno vyrobíte originální svíčky.


Co se týká svíček , přivedla mě k nim kdysi kamarádka a používám na větší svíčky plastové lahve. Stačí ty menší, seříznu vršek a ještě mám ten „ozdobný“ spodek. Pro sběratele svíček Honzu, kamarádka si nosí zbytky nedohořených svíček z kostela a pak z nich dělá krásné zvonečky na vánoce a svíčky.


K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.

Od té doby prošlo naší výrobnou řada materiálů, ze kterých jsme vybrali pouze ty nejkvalitnější, z nichž vyrábíme naše svíčky. Na výrobu palmových svíček používáme pouze kvalitní palmový vosk, abychom vykouzlili na našich svíčkách ty. Photophore - stínítko na svíčku. Návod poskytl francouzský výrobce produktů pro výrobu svíček Gédeo.


Vosk nejenže dokáže vytvořit měkké ambientní světlo, ale je také velmi tvárným materiálem, který propouští světlo. Jedinečné vůně, originální design, kvalitní materiály. Možná vás, to překvapí, ale domácí výroba vonných svíček není vůbec obtížná.


A víceméně si vystačíte s ingrediencemi, které najdete doma. Vonné svíčky dodají vaší domácnosti teplo a útulnost, a to zejména během chladných zimních večerů. Udělejte je sami podle našeho jednoduchého návodu! Svíčky jsou pěkným doplňkem do bytu i milým dárkem.


Existuje mnoho druhů svíček , vonných i bez vůně. Právě nyní prožívají svůj vrchol sezóny, kdy lidé nejvíc baží po dostatku teplého světla, které by je dokázalo povzbudit a pomohlo jim přečkat dlouhé zimní večery. Sada obsahuje ks silikonových formiček (5-6cm) ve tvaru srdce, oválu, čtverce, šestiúhelníku a kruhu.


Ne každá vůně, která je použita ve vonných svíčkách je zdraví prospěšná a někdy může být i škodlivá. Při spalování vonných svíček může docházet k uvolňování škodlivých, rakovinotvorných látek do prostoru. Nebezpečné mohou být také pro astmatiky.


Vyrábíme ručně svíčky s různou tématikou, např.

Dále ušní a tělové svíce Spirit. Výroba a prodej autorských svíček. Pokud navštívíte naší galerii a dílnu, můžete zde nejen nahlédnout do tajemství výroby svíček , ale také si výrobu vlastní svíčky vyzkoušet.


V naší prodejní galerii v příjemném.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky