středa 18. března 2020

Lipové dřevo pro řezbáře praha

Lipové dřevo patří mezi nejoblíbenější materiály řezbářů a sochařů. Materiál je relativně měkký, má pravidelnou a jemnou strukturu a je velmi dobře opracovatelný. Hlavní město Praha , cena 100Kč, od naujezdena Sbazar.


Charakterizuje ho jemná a pravidelná struktura, měkkost a pevnost. Materiál drží tvar a umožňuje přesnou a detailní řezbářskou práci.

Osobní převzetí vítáno. Cena jedné vyschlé lipové fošny je kolem 2až 8Kč, lipové hranolky od 100kč za běžný metr. Mám i fošny, hranolky a prkna pro řezbáře z jiných druhů dřev - třešeň, hruška, švestka, akát a jiné.


Vítejte v internetovém katalogu a objednávkovém systému určeného pro řezbáře. Tato sekce našeho portálu je určena především pro řezbáře , sochaře, houslaře, truhláře, výrobce a opraváře hudebních nástrojů, umělecké truhláře i amatérské řemeslníky, školy uměleckého zaměření, dřevařská učiliště apod. Dřevo – historický lexikon.


Vhodné pro řezbářské účely, let přirozeně sušené.

Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH. Tato nabídka od prodejce koratbyla archivována dne 20. Třešňové dřevo -špalky pro řezbáře ,šperkaře. Lípa je především nepostradatelným materiálem pro řezbáře.


Jedná se o velmi tvrdé dřevo , které se dříve používalo např. Mám různé průměry (cca až cm) o délkách asi cm. Bohužel než jsem přišel zpracovali mi jej na topení). Vhodné na výrobu sošek, odolných předmětů (hřebeny, hrabě, klapky piana atd.), aj.


Krom toho jsme vyštrachali i pěkné suché lipové špalky vhodné na řezbu. Pro ty z vás, kteří máte dřevo jako koníčka, nyní nabízíme možnost si nechat dřevo od nás prohoblovat, případně zformátovat. Do budoucna připravujeme povídání o jednotlivých druzích dřeva a pár ukázek. Pro úplné začátečníky je vždy lepší, když si vyberou to nejměkčí dřevo ke zpracovávání.


Nabízíme také výkup celých kmenů. K tomuto účelu vždy nejvíce poslouží lipové dřevo. Pozor si ale dejte na lípy, které rostou blízko silnice, jejich dřevo totiž obsahuje strašně moc písku a vám se následně více tupí vaše nástroje, než by se vám.

Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživ. Hranolky lípa pro řezbáře ,. Prodám lipové dřevo ,čertvě pokácené, nejlépe pro řezbáře truhláře, cena dohodou. Po dohodě možný převoz. Vyschlé lipové fošny,prkna,hranoly k řezbařině různé síly a šíře, připravená na řezbu.


Dodáváme materiály pro výrobu uměleckých předmětů různého druhu, dřevo , usně , perletě , rohy , ořechy , a materiály pro povrchovou úpravu dřeva. Kmen je rozřízlý na přibližně metrové kusy průměru cca cm. Možno nakrátit dle přání.


Foto možno poslat na požádání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky